2777
2789
عنوان

راه حلی برای چاقی سریع دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف ب مادری تو 😒

واقعا حیف😂

خب دیگه بسه برادر😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دخترعمم شیرخشک میخورد یه ماهه تپل شد صورتشم که استخونی بود رو فرم اومد قیافش کلی تغییر کرد خودم تو ب ...

عزیزم بعدش برا دختر عمت چاقیش موند؟ هر روز چقدر میخوردی؟ برم داروخانه بگم لیدی میل؟ قیمتش چنده؟

هر کاری میکردم وزن نمیگرفتم از موقعی که شیروخرما میخورم وزنم خوب داره میره بالا تا شش ماهگی ثابت رو ...

اره خیلی تاثیر گزارن منم قبلن میخورم تو یه ماه دو کیلو چاق شدم....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
حیف حیف 😒

😒😒😒خب دا

عزیزم بعدش برا دختر عمت چاقیش موند؟ هر روز چقدر میخوردی؟ برم داروخانه بگم لیدی میل؟ قیمتش چنده؟

روش دستورشو نوشته تو یه لیوان آب گرم ده پیمانه میریزی حل میکنی میخوری خودش پیمانه داره من ۲۰ تومن گرفته بودم  

بس کن دیگه عه عههههههههه! 😝

😹😹😹باشه خدافظ

دخترعمم شیرخشک میخورد یه ماهه تپل شد صورتشم که استخونی بود رو فرم اومد قیافش کلی تغییر کرد خودم تو ب ...

لیدی میل ضرر نداره؟؟غذاتونم خوب بود؟

من اگر نیکمو گربد تو برو خود را باش...