2777
2789
عنوان

داره بارون میباره...آرزو کنید.

329 بازدید | 39 پست
داره بارون میاد
خیلى دلم گرفته
همیشه وقتى بارون میاد آرزو میکنم
برآورده هم میشه

الان یه آرزویى دارم که نمیدونم برآورده میشه یا نه

اما میترسم بگم و بهم بخندین

اما اگه براى خودتون دعا کردین،براى منم دعا کنید،اگر دوست داشتین.
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا...

تو رو خدا بهم نخندینا

ما از ١٢ فروردین شمال بودیم و توى یه ویلا توى یه جاى روستایى مانند

بعد یه سگ نگهبان داشت اونجا،دیروز ظهر سگه زیر شکمش زخمى شد
اومد دم در ویلا وایساد و همینجورى به ما که تو ویلا بودیم نگاه میکرد،من اومدم دیدم داره همینجورى از زیر شکمش و پاش خون میاد

دیگه تا من و برادرم بریم دکتر دامپزشک پیدا کنیم،سگه رفته بود تو خونش و ما نفهمیدیم کجا رفته
دیگه آخر شب پیداش کردیم و دیدیم خونش بند اومده،اما هنوز زخمى بود،همش عذاب وجدان دارم که چرا نرفتیم خونش رو ببینیم تا دکتر زودتر بیاد بالاى سرش
دیشبم نصفه شب به سمت تهران حرکت کردیم
از دیشب همش به فکرشم

خیلى وفادار بود و مهربون،خیلى دلم براش سوخت
اما سپردم به خدا، که بنده ى اونه

ببخشید،شاید خواسته ام مسخره باشه

اما الان آرزو کردم خدا کمکش کنه و خوب شه،چون صاحب ویلا دوستمونه و اونم تهرانه و فعلاً نمیره اونجا سر بزنه...

گفتم وحیده جون

فقط تو رو خدا بهم نخندین و ازم ناراحت نشین،دلم براى اون بى زبون سوخت

دیروز چشماش سرخ شده بود و انگار خیلى درد داشت،خیلى هم سگ مهربونى بود،خدا کنه خوب بشه

من خیلى احساساتى ام و حیوونا رو دوست دارم،همش اعصابم خورده که چرا صداش میومد و ما نفهمیده بودیم که تو خونش رفته
عزیزم چرا بخندیم اونام موجوده زندن و نفس میکشن و افریده ی خدان
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی
آرزوی بدی نیست که
میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 
ببخشید ...
میدونم اینجا کسایى هستن که آرزوهاى مهم ترى دارن،اما من فعلاً آرزوم اینه اون سگ خوب بشه،چون ویلاى بغلیمون گفت با سگایى که میخواستن وارد ویلاتون بشن دعواش شده و اونا گازش گرفتن

میخواسته به خاطر ما از ویلا محافظت کنه

همه دیشب که گریه میکردم بهم خندیدن،اما اون زبون بسته جورى چشماش ناراحت بود که میخواستم زار زار اشک بریزم
ممنونم ازتون که درکم کردین،فقط امیدم به اینه که خدا بیشتر از من حواسش به مخلوقش هست،و این خوشحالم میکنه