2777
2789
عنوان

خانومايى كه واسه نى نى دوم اقدام ميكنن؟نياز به راهنماييتون دارم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست

ببین هر وقت که دیدی تواناییشو داری و براش انگیزه داری و از بودنش لذت میبری بیار .خودتو درگیر اعداد و ارقام نکن. کنترات نداره که حتما پشت هم بیاری .من خودم دخترم 12 سالشه و واقعا نمیخاستیم بچه دوم .ولی حدود یه ساله که دخترم خیلی تمایل داره و ما هم احساس نیاز میکنیم و برای دومی اقدام کردیم .البته چند ماهی طول کشید و الان حدودا 6 هفته هستم .امیدوارم صحیح و سالم باشه و بارداری  خوبی داشته باشم و همه کسایی که دوست دارن دامنشون سبز شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایطتون روددارم میخوام اقدامکنم منم کسی کمکم نکرد تک وتنها ازشیروپوشک گرفتم و....الان فکر یه بچ ...

شما بچتون چند سالشه؟دختره يا پسر؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻
ببین هر وقت که دیدی تواناییشو داری و براش انگیزه داری و از بودنش لذت میبری بیار .خودتو درگیر اعداد و ...

به سلامتى خانومى خدا هر دوتاشم حفظ كنه ،يعنى ميگى زودتر بشه بهتره يا بچه خودش بايد بخواد نى نى دوم

به سلامتى خانومى خدا هر دوتاشم حفظ كنه ،يعنى ميگى زودتر بشه بهتره يا بچه خودش بايد بخواد نى نى دوم

بنظر من یا باید 4 سالش باشه که حسادت و نفهمه یا باید بزاری 10 سالش شه حدودا که از سن حسودیش گذشته باشه و دوسش داشته باشه .من الان دخترم میگه نی نی بدنیا بیاد همه کاراشو خودم میکنم 

من و برادرم 12سال فاصله سنی داشتیم خیلی تنها بودم من که بزرگ شدم برادرم اومد اونم تنها بزرگ شد الان پسرم 2 سال و 7 ماهه خودمم هجده هفته باردارم اصلا دلم نمیخواست تنهایی که من تجربه کردم پسرم داشته باشه این خود خواهی که به خاطر راحتی خودمون لذت داشتن خواهر یا برادر و هم بازی از بچمون بگیریم

بنظر من یا باید 4 سالش باشه که حسادت و نفهمه یا باید بزاری 10 سالش شه حدودا که از سن حسودیش گذشته با ...

پس يه هفت سالم صير كنيم خوبه چون خستگى دخترم هنوز از تنم در نيومده خيلى سخت گذشت واسم،

من و برادرم 12سال فاصله سنی داشتیم خیلی تنها بودم من که بزرگ شدم برادرم اومد اونم تنها بزرگ شد الان ...

اينم درسته،،پس من چى كار كنم خانوما گيجتر شدم🙄

من تجربه حسرتی دارم که بچه های فامیل خواهر برادر داشتن و من تنها بودم الان شوهرم با برادر و خواهرش سه چهار سال فاصله داره انقدر با هم دوستن و رابطه دارن ولی من همیشه تنها بودم الان برادر من 15 سالشه دوران نوجوانی نه میشه باهاش درد دل کنی نه حرفی بهش بزنی 

به خاطر همین خودم زود اوردم وضعیت مالی خوبی هم ندارم الان مشکل مالی و چیزای دیگه هست اوضاع تغییر میک ...

از نظر مادى هيچ مشكلى ندارم شوهرمم دوست داره فقط اخلاق شوهرم بده اصلأ نازم نميكشه و اخلاق خانوادش خيلى بده بعد اينكه زايمان كردم اونقد اعصبم كردن كه از شير بريدم،و چون شوهرم خيلى بابايى زود كوكش ميكنن،آخه شوهرم از من ٣سالم كوچيكتره ٢٤سالشه،،واسه اين چيزا ترديد دارم

استارتر ب نظر من الان برو ازپایشات بده و چکاپ شو تا اقدام کنی و باردار بشی شاید چند ماه طول بکشه. بعدشم تا ب دنیا اومدنش دخترت بزرگتر شده و خیلی کارارو میتونه خودش بکنه

اگه بخای خیلی فاصله بندازی، فقط دو تا تک فرزند نصیبت میشه.

حداقل جوری باشه سن بچه هات ک به درد هم بخورن...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))