2777
2789
عنوان

صرفا جهت اطلاع 😠

1525 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها 🖑❤

عنوانش گل زنکیه ولی بد نشد که اومدید 😅

از نظر مالی ما خودمونم شاید تحت فشار باشیم ولی شاید هزارتومن یا هر چقدر در وسعمونه بتونیم به فرشته های کوچولو کمک کنیم 

بچه های مریض و جنگجو که دارن با بدترین شرایط میجنگن خیلی برای بدن کوچیک و نحیفشون سنگینه .... 

کاش کمک کنیم تا درد بی پولی بهشون فشار نیاره 

بچه ها شما هم میتونید به محک کمک کنید و بهشون در حد توانتون کمک کنید .مثل یه صندوق صدقات بزرگه 

خیریه کمک به بچه های سرطانی 

حالا چطوری کمک کنیم

۱_ کلمه((((محک )))) رو سرچ کنید توی گوگل تا صفحش بالا بیاد و به جایی زده کمک نفدی که کارت به کارت میکنید .

۲_کمک غیرنقدی داوطلبانه میرید و کمکشون میکنید 

۳_از طریق گوشی و کارت عضو شتاب مراحل زیرو میرید :

733#  *

گزینه ی (( احسان ))

بعدش گزینه ی ((محک))

بعدش(( مبلغ  ))

و  ....

من وشما وقتشه به فکر فرشته های کوچولومون باشیم و خانواده هاشون حداقل ما به هم کمک میکنیم ...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل زنکی = گول زنکی. وووولی از اونجایی که گل با گول فرقی نداره پس 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مرسی مهربون حتما اینکار رو میکنم❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
مرسي هارلي افرين👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍

عشقم دست کسی که کمک‌کنه درد نکنه 😘😘😘

من همیشه کمک می کنم خدا خودش کمکشون کنه

قیمت داروهاشون چند برابر شده طفلیا لعنت به باعث و بانیش........

ی چیزی هم من بگم؟

آره بابا راحت باش 😘😶