2777
2789
کارت حقوق کلا دست منه اون پول بخاد به من میگه 😆😆منم سخت میدم میگم فیششم بیار ماهی ۵۰ پول تو جیبی ب ...

چقدر سازگاره بنده خدا من خرجی بچم از ماهی 50 خیلی بیشتر میشه. قدرشو بدون عزیزم...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سازگاره بنده خدا من خرجی بچم از ماهی 50 خیلی بیشتر میشه. قدرشو بدون عزیزم...........

ولی خب لباسی چیزی بخاد دیگه باید من حساب کنم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
شمام شاغلید ؟ یا کارت ایشونه؟

من قبل نی نی شاغل بودم تا قرون آخرم میذاشتم رو خرج خونه ولی نی نی دیگه اومد حقوق همسریه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
[QUOTE=67514415]من قبل نی نی                     & ...

اهممم اهممم😆اول اینکه رفتم سرکار خودمو نباختم تا حقوقا میدادن میگفتم اقای همسر این درآمد یک ماه منه شما هم بیار بذار تا بشینیم قسطامونا بدهکاری اینا را جدا کنیم بدیم پس انداز کنیم و خرجی برداریم دوم اینکه هیج وقت به اینکه کارتشو میداد دستم خیانت نمیکردم که بخام از روش وردارم برا خودم یا خرج الکی نمیکردم و نمیکنم اصلا پیاماش که براش میره میدونه یا یه چیز لازمیه میخرم یا وسیله خونس اینجوری 

منم نامزد بودم ماهیانه میداد اما از وقتی اومدیم خونه خودمون کارتشو میده من....منم واسه خودم برمیدارم بعد خرجای واجبو ازش کم‌میکنم بقیشم کلا نقد میکنم‌میذارم خونه هرسری چیزی خواستیم بخریم از اون برمیداریم