2777
2789

دنياي اين روزا، خيلي از آدما همه جوره انرژي منفي بهمون منتقل ميكنن. واسه همينه كه خيلي روزا بي حوصله ايم، انرژي نداريم،...

همه ي ما شايد تا الان منتظر بوديم معجزه بشه كه پر از انرژي باشيم اما نشده... بياين خودمون به خودمون انرژي بديم☺️

تو هر موقعيت و سني كه هستين...

واسه پر انرژي بودن چه كارايي كنيم؟؟ چه تجربياتي دارين؟

خودم چند وقته به خودم عشق ميدم:)) با خودم تكرار ميكنم كه خودمو دوس دارم...

يا همين الان ده تا از چيزايي كه داري رو تو ذهنت بيار و بابتش خدا رو شكر كن! ميبيني شايد چيزايي به ذهنت بياد كه بهش توجه هم نميكردي...

بايد واسه زندگيمون هدف داشته باشيم، شاغل بشيم، ادامه تحصيل بديم، به تناسب اندام برسيم، بچه دار بشيم و...... هدف خودش انرژي مياره... هدف شماها چيه تو زندگي؟

انرژی مثبتم نمیاد با وجود این همه زلزله 

سایت لرزه نگاری ۳ صفحه اولش اسم کرمانشاهه فقط😭

چه هدفی بگیرم وقتی معلوم نیس فردا زیر آوارم یا نه

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی مثبتم نمیاد با وجود این همه زلزله  سایت لرزه نگاری ۳ صفحه اولش اسم کرمانشاهه فقط😭

عزيزم قطعا شما هم خيلي چيزا داري كه بابتش خدا رو شكر كني،،، عزيزايي كه پيشتن يا...

بايد واسه زندگيمون هدف داشته باشيم، شاغل بشيم، ادامه تحصيل بديم، به تناسب اندام برسيم، بچه دار بشيم ...

تحصیلانم خوبه، اندامم خوبه، شاغل هم هستم(البته دوستش ندارم)، بچه موقعیتشو نداریم، چیزهای دیگه بگو

عزيزم قطعا شما هم خيلي چيزا داري كه بابتش خدا رو شكر كني،،، عزيزايي كه پيشتن يا...

یا اون زن باردار ۸ ماهه ای که با بچش بخاطر زلزله فوت شد؟ یا عزیزانی که تو خاک گذاشتیم😭💔💔

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...
تحصیلانم خوبه، اندامم خوبه، شاغل هم هستم(البته دوستش ندارم)، بچه موقعیتشو نداریم، چیزهای دیگه بگو

چقدر چيزاي خوب داري تو زندگيت... در كنار شغلت چهكاري ميكني كه دوس داري؟ ورزش، موسيقي، عكاسي يا هررر چيزي كه خيلي دوس داشته باشي

من خیلی پر انرژی بودم اما امروز انقدر حالم بد بود ک حتی لباس پوشیدم برم باشگاه باز دراوردم نشستم از شدت بی حوصلگی ۶ سال منتظر بودم به عشقم برسم ۴ ماه ازدواج کردم ولی اوضاع اصلا خوب نیست حتی حس میکنم دیگه مثه قبل دوسش ندارم دائم بحثمون میشه انتظار داره من فقط بهش بگم چشم واسه هرجایی و یا هر کاری میخواد بگم چشم از طرفیم طبقه پایین مادر شوهرممم خیلی واسم سخته دائم باهامونن مادر شوهرم زنه خوبیه اما حرف میبره میاره اگه میشه به منم کمک کنید یکم حالم بهتر بشه 

خدایا دوستت دارم...
الان فول انرژیم . چون صبح رفتم پیاده‌روی اومدم صبحونه خوردم .میرم آماده شم که برم استخر 🏊🏊🏊💪💪💪 ...

اي جاااان خوشحالم كه انقدر به خودتو و اطرافيانت انرژي ميدييييي

چقدر چيزاي خوب داري تو زندگيت... در كنار شغلت چهكاري ميكني كه دوس داري؟ ورزش، موسيقي، عكاسي يا هررر ...

کتاب و زبان میخونم، ولی دلم از چیز دیگه گرفته، از دست رفتار شوهرم و نداشتن شغل مناسب