amire_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 507 عنوان مامان ها خواهشا کمکم کنید 74 بازدید | 9 پست پسرم الان چهار روزه هی تبش بالا وپایین میشه میگن به خاطره دندون در اوردنه هرچی دارو هاش و میدم بازم همونطوره اسهال واستفراغ هم دارهچیکار کنم حالش بهتربشه ؟؟؟دیگه نمیدونم باید چیکار کنم اعصابمم از اینطور بی حال بودن و مریض بودنش خورده😭😭😭 امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪 1397/06/04 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amire_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 507 ببرش دکتر شاید بیماری عفونی داشته باشه همون چهار روز پیش بردمش هیچی نگفت فقط گفت دندون داره در میاره و یکم تب داره داروهاشم مصرف میکنم بهتر نمیشه امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
اسپادانا عضویت: 1390/08/09 تعداد پست: 3447 واسه اسهال استفراغش یه لیمو عمانی رو گاز بسوزون پودر کن با آب قاطی کن بده سریع معدش میگیره خدایا شکرت برای همه چیز
amire_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 507 واسه اسهال استفراغش یه لیمو عمانی رو گاز بسوزون پودر کن با آب قاطی کن بده سریع معدش میگیره وای مرسی چشم امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
amire_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 507 بچت چن وقتشه برا اسهالش کیدی لاکت یا پدی لاکت عالیه رفته تو ۹ ماه ۲۶ این ماه ۹ ماه کامل میشه امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
amire_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 507 کیدی لاکت خوبه باش مرسی خانمی امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪