2777
2789
عنوان

ای خدا این چه وضعیتی هست یه ماشینی نمیشه خرید من برم به کی بگم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
شش ماه هس ما بدون ماشین هسیم..ینی حق نداربم سوار ی ماشین بشیم تو این کشور کثیف؟؟اینا عمش حرفای هیت ک ...

میدونم عزیزم مردم یه قسمت کوچیک این قضیه هستن

بیشتر مقصر سیاست های حکومت هست 

خواهر دست بردار که خونه  دلم ما ماشینمونو فروختیم حالا نمیتونیم بخیریم  هرچند توی خرج افتا ...

ما هم هفت ماه پیش فروختیم زدبم به سرمایه مغازمون کفتیم بعد عید یه قسطی برمیداریم...حالا حتی یه پراید عم دبگه نمیتونبم بخریم

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ماشین و خونه و طلا و سکه نخریم دارو رو چیکار کنیم واکسن و شیر و خشک رو کجای دلمون بزاریم دارو چی میشه خاله ی جوون من بیماری خاص داره وارفارین ۵ که همه روزی یک چهارم میخورن باید روزی یدونه بخوره هیچ کجا پیدا نمیشه حتی دلالهای دارو، از اینور و اونور با بدبختی چندین برابر قیمت ۵ تا ۵ داریم براش پیدا می کنیم. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
خود مردم باید به فکر همدیگه باشن وقتی جنسای تو انبارشونو نگه میدارن نمیارن بیرون ک فردا گرونتر بفروش ...

چ ربطی یه مردم داره..ماشینی که الان شش ماهه حتی یه دونه از بازارشون در نرفته تقصیر مردم هست که دوبرابر شده؟؟

الان ماشین و خونه و طلا و سکه نخریم دارو رو چیکار کنیم واکسن و شیر و خشک رو کجای دلمون بزاریم دارو چ ...

الاهی بمیرم....ایما ی حرف الکی واسه خودشون میزنن ربطی به کردم مداره دولت دارع خودبخود قیمتو میبره یالا

همینکه خودش داره تو گرونی ماشین میخره عیبی نداره  ولی مردم که نون واجب و تخم مرغ شامشونو می خر ...

من نکفتم مردم شامپو و صابون نخرن میگم یه تظاهراتی کنن.به ایم وضعیت...چرا نسنحیده حرف میزنی...ما دوتا حوون که یه سال هم نیس عروسی کردبم هفت ماه هست یه ماشین نداریم که تا سر کوچه بریم همیمطور منتظر شدبم تا شرایط درست بشه داره بدتر میشه..نترس با شامپو نخریدن تو و من قیمتا پایین نمیاد...این ملت تا یه سال هم ک گشنه بمونن قیمتا عوض نمیشه مکر اینکع خودشون بخان

خب میدونی وضعیت کشور بده...ماشین صفر که نمیفروشن که یگیم بخاطر فروشش قیمتش رفته بالا....اون دیگه چرا ...

ای خدا اگه هستی چرا جواب ظالما رو نمیدی اخه تو بهترین انتقامجو هستی این اوضاع میبینی یاد روز عاشورا میفتی 

مگه مجبورید ماشین صفر بخرید !!؟  با همین پول میتونین تو بازار ماشینای کارکرده تمیز پیدا کنین

من نمیخام ماشین صفر بخرم اما با این پولی ک داریم روز به روز ماشین صفر گرونتر میشه و باید یه مدل پایینتر بخریم..

ما سه ماه پیش واسه یه وام اقدام کردیم ماشین بخریم.هفته دیگه واممون رو میدن.حالا هرچی میگردیم میبینیم ...

دقیقا همینه.. 

ملت همیشه در صحنه نمیتونن 6 ماه تحمل کنن ماشین نخرن بمونه رو دست کارخونه دار تا حساب کار دستش بیاد&n ...

ما هفت ماهه ماشین  نداریم...روز به روزم قیمت داره میره بالانر در صورنی که هیچ ماشینی ز ایران خودرو خارج نشده...الان مقصر من و مردم هسیم؟

والا این مردم هم یه حرفی فقط یاد کرفتن و هی میگن فکر میکنن خیلیم بفهم هستن و دارن اقتصادی فکر میکنن.

دقیقا همینطوره.... هرچی خود دولت و تلویزیون  بندازه تو دهن مردم... اینها هم تکرار میکنن  ...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

طلا با قيمت جهاني بالا رفت همه كشورا مخصوصا هند امار خريد طلاشون پايين اومد ايران رفت بالا، مردم ما همينجورن، درسته همه چي دست مردم نيس و به سياستها هم مربوط ميشه ولي توي علم اقتصاد هرچي تقاضا بالا بره قيمت هم بالاتر ميره تا بازار به تعادل برسه، ٨٠ ميليون ادم بعلاوه مردمايي كه كشوراي ديگ زندگي ميكنن توي ايران در حال خريدن و سرمايه گذاري ن خب بالطبع قيمتا بالا ميره