75saeede مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 عنوان ای خدا این چه وضعیتی هست یه ماشینی نمیشه خرید من برم به کی بگم😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست پژو405که دیشب 51ملیون بود امروز شد 61ملیون....ما هرچی میدویم یه ماشین نمیتونیم بخریم...میریم ماشینو میبینیم میپسندیم میریم واسه قولنامه مبگه پنج ملیون اومد رو قیمت ماشینم اکر میخای بیا جلو😓😓دوماه هست شدید دنبال یه پژو بدرد نخور نابود هسیم گیرمون نمیاد...واقعا چی میخاد بشه...چرا این مردم اینقد گشاد هستن چرا این وضعیتو درست نمیکنن خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم 1397/06/04 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 اون موقع که داشتن میرفتن جلو شما همراهشون بودی؟ یا فقط از دور نظاره میکردی من ک ندیدم کسی بره جلو...یه تظاهرات نیم ساعته اووونم تو بازار تهران دم ظهر شد و تموممم خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
محمدجانان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4591 باشه تو هر انقلابی ده نفر باید فدا بشن تا شرایط درست بشه ...وقتی اونا بی خدا هستن مردم باید پاشن تظا ... خب مگه این همه تظاهرات گرونیو نمیبینی؟ ورمیدارن گاز اشکاور میزنن تو چشم بنده خداها دیگه چیکار گنیم 💃💃💃💃
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19532 عزیزم شما مگه جزو مردم نیستی؟ بقیه مردم باید انقلاب کنن کشته بشن که وضعیت شما درست بشه؟ توقعاتی دا ... همینکه خودش داره تو گرونی ماشین میخره عیبی نداره ولی مردم که نون واجب و تخم مرغ شامشونو می خرن که گشنه نباشن شدن گشاد صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
niyayesh_1377 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9685 مگه مجبورید ماشین صفر بخرید !!؟ با همین پول میتونین تو بازار ماشینای کارکرده تمیز پیدا کنین حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....
75saeede مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1905 ببین وضع خونه صدبرابر بدتره طرف اپارتمان داغون بدون پارکینگ و اسانسور که چندسال گزاشته بوده واسه فرو ... وای روز به روز داره بدتر عم میشه😔😔😔 خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
67gham عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1998 يادش بخذر يه زماني پرايد ۵میلیون بود ادم خندش میگیره تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت
مهربون120 عضویت: 1394/03/30 تعداد پست: 1205 ماهم تو ارزونی بخاطر بی پولی ماشین رو فروختیم حالا سه چهار مدل پایین تر هم نمیتونیم بخریم با پولششوهرم که داره دیونه میشه تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
محمدجانان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4591 وا چ حرفا..چ ربطی ب گشادی مردم بیچاره داره..ببخشیدا شما ک خیلی تنگی چند بار رفتی اعتراض مردم همراهیت ... 😂😂😂 💃💃💃💃
jamshids_mom عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 1220 من ک ندیدم کسی بره جلو...یه تظاهرات نیم ساعته اووونم تو بازار تهران دم ظهر شد و تموممم بیشتر دی ماه منظورم بود ما هممون داریم عذاب میکشیم به جز یه عده خاص ولی مردم بیچاره عم از ترس جونشون چپیدن تو خونه هاشون برن کشته بشن من و شما میایم خرج زن و بچه شونو بدیم؟
زیباا عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 844 خود مردم باید به فکر همدیگه باشن وقتی جنسای تو انبارشونو نگه میدارن نمیارن بیرون ک فردا گرونتر بفروش ... یعنی ترامپ اینقدر خصومت نداره با ایرانیا که مسئولین خودمون با مردمشون دارن.
روبي عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 963 عزیزم شما مگه جزو مردم نیستی؟ بقیه مردم باید انقلاب کنن کشته بشن که وضعیت شما درست بشه؟ توقعاتی دا ... عاشق حرفتو عكس پروفايلت شدم با اين گربه پرروئه😂
jamshids_mom عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 1220 عاشق حرفتو عكس پروفايلت شدم با اين گربه پرروئه😂 قربونت برم 😂😂😍😍😘
زیباا عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 844 ما سه ماه پیش واسه یه وام اقدام کردیم ماشین بخریم.هفته دیگه واممون رو میدن.حالا هرچی میگردیم میبینیم اصلا نمیتونیم ماشین بخریم هر روز قیمتا داره میره بالا .فکر کنم وام که بدستمون برسه فقط بتونیم بریم پوشک و شیر خشک واسه بچم بخریم.
yaldayiiii عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 2551 یعنی ترامپ اینقدر خصومت نداره با ایرانیا که مسئولین خودمون با مردمشون دارن. متاسفانه دولت مردمو عابر بانک میبینه فقط ازش پول میخواد وقتیم بگی نداری دوتا میزنه تو سرت و میره تو میمونی و وضع خرابت برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصلهها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی