2777
2789
عنوان

فروشگاه جانبو

378 بازدید | 8 پست

سلام دیروز یه بسته سویا از جانبو خریدم ولی مادر گفته سویا نمی خواستم زیاد داریم ، ( ما فله ای میخریم) مایع ظرفشویی باید میخریدم ، به نظرتون سویا رو با فاکتور ببرم پس میگیره به جاش مایع بردارم ؟ قبلا خرید داشتم گفته بودن موردی بود میتونید پس بیارید ، ما روستا هستیم ده دقیقه با ماشین راهه ، کسی خبر داره اگه نمیشه الکی سویا رو نبرم 

شهروند و هایپر مارکت ک این کارو میکنن ...

بنظرم  این هم  عوض میکنه ...

می تونید

تماس بگیرید و بپرسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی تو که می‌دونی سویا را فله میخری و باید مایع ظرفشویی میخریدی چرا به جاش سویا خریدی؟!چطور وسوسه ...

شما به بزرگی خودت ببخش این بارو ازش گذشت کن خواهر😂😂😂😂😂

خدایا شکرت برای همه چیز😘
خدایی تو که می‌دونی سویا را فله میخری و باید مایع ظرفشویی میخریدی چرا به جاش سویا خریدی؟!چطور وسوسه ...

آخه متکااکارونی هم  باید میخریدم نمی دونم فازم چی بود حالا جالبه کل خرید خونه دست منه ها