نون شب ندارن ولی اینترنت و گوشی و حال تایپ کردن دارن!!!!!
کتک خوردن در حد مرگ بعد تاپیک میزنن!!!
فرار کردن از خونه همون لحظه تاپیک میزنن!!!!
.......
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
خوشم میاد در حال مرگم باشن میان تاپیک میزنن!!!!!! نون شب ندارن ولی اینترنت و گوشی و ...
عزیزم خیلی خوشت نیاد مردمو قضاوت کنی من ساعت شش ونیم از خونه زدم بیرون تا هفت صبرکردم بعدم اومدم خونه مادرم.الانم بخاطر اضطرابی که گرفتم و نمیدونم چی پیش میاد خواستم با شما حرف بزنم واقعا متاسفم برای خوده بی کسم.
برو خونه بابات. تو این اوضاع احوال کی فرار میکنه. دوماه دیگه قحطی میاد نادان.
کشوری که یکی از مرداش تو باشی که به جای کار کردن اومدی تو سایتی که خانوما از خصوصی ترین چیزهاشون حرف می زنن و تو هر تاپیکی هم نظر میدی معلومه که باید قحطی بیاد نادان