2777
2789
عنوان

ی پیشنهاد برای مهمونی فردا

570 بازدید | 71 پست

مامانم رفتن ی سفره مجردی با دوستان 

حالا امشب دیدم یکی از زندایی ها تلگر ام پیام داده ک فردا ظهر میایم پیشتون ک احساس تنهایی نکنین 

منم صبحا میرم پارک جنگلی دوچرخه سواری بعدم  نمیخوام برناممو بهم بزنم 

حالا ناهار فردا چی اماده کنم ک هم سریع و زود باشه هم ابرومند 

پذییرایی های کنارش چی باشه  ؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم  بزار خودش درست کنه  بگو دلم برای دستپختت تنگ شده زندایی    

اگه میخواست خودش درست کنه ک نمیگفت ما میایم اونجا دعوت میکرد من برم خونشون

امشب ی پاناکوتا درست کردم با ژله خورده شیشه سالادم هم اماده کردم

فردا مرغ بزارم با زرشک پلو خوبه ؟ 

من که خیلی مهمون دوس دارم هر برنامه ای داشته باشم کنسل میکنم و بهترین پذیرایی و غذا رو تدارک میبینم ...

خوشبحالت

من زیاد خوش نمیادد

شوهرمم مثل خودمه

البته چون آشپزی بلد نیستم 

و از مهمون سرزده که وعده ای بمونه خیلی بدم میادد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
     اگه میخواست خودش درست کنه ک نمیگفت ما میایم اونجا دعوت میکرد من برم خونشون ...

اتفاقا اومد بگو مظلومم بشو که مثلا خیلی سختی کشیدی تنهایی  

ارهههههههه زیادم هست

من که خیلی مهمون دوس دارم هر برنامه ای داشته باشم کنسل میکنم و بهترین پذیرایی و غذا رو تدارک میبینم ...

اخی عزیزم 

منم دوس دارم کلا مهمونی دادن و مهمونی رفتنو ولی تو این شرایط نه توقع نداشتم حالا که مامانم نیست کسی خودش رو دعوت کنه خونمون منم همین تابستون رو وقت دارم برای تفریحم شهر دیگه ای دانشجوام

ی خورده هم برام سخته اخه مامان مهمونی هاشو مفصل میگرفت ولی فک میکنم نمیتونم چندنوع غذا و دسر دست تنها درست کنم

خوشبحالت من زیاد خوش نمیادد شوهرمم مثل خودمه البته چون آشپزی بلد نیستم  و از مهمون سرزده که ...

عیبی نداره هرکس یجوره دیگه. ما از بچگی اینطور بودیم الانم بیشتر روزای هفته مهمون داریم 😅 

عیبی نداره هرکس یجوره دیگه. ما از بچگی اینطور بودیم الانم بیشتر روزای هفته مهمون داریم 😅 

ماهم مهمون زیاد داشتیم خونه بابام که بودم 

ولی الان میترسم از مهمون سرزده 

هیچیی بلد نیست اخه

فقط کته و کتلت بلدم