من و همسرم هم از اول همین جور بودیم ولی چند روزه طرفم نمیاد میگ جلو بچه ها نمیخوام این کارو کنم میگ بچه ها سمتم نمیان اینجوری ازم فاصله میگیرن منم میگم چ ربطی داره بچه باید محبت کردنو یاد بگیره میگه نه منم چندروزه حالم بده احساس میکنم وضعیت روحیم بهم ریخته ب خاطر این موضوع
ب نظرتون بذارم ب همین روال بمونه یا باهاش صحبت کنم؟ آخه نمیخوامم زیاد کیلید کنم فک کنه تشنه محبتشم و ...
اتفاقا به شوهرت بگو به محبتش نیاز داری.خیلی مهمه.جلو بچه هم رفتارای جنسی بده مثل بوس لب و چیزای دیگه.وگرنه بغل و حرفای محبت آمیز و بوسه اصلا بد نیست جلوی بچه
بچه ها من پسرم یکسال و نیمشه.یعنی تا منو همسرم رو جفت هم ببینه بوس کنیم همو یا حتی دست همو بگیریم داد و بیداد راه میندازه و گریه میکنه.بعد تا از هم دور میشیم ساکت میشه😣بنظرتون چکارش کنیم
اتفاقا به شوهرت بگو به محبتش نیاز داری.خیلی مهمه.جلو بچه هم رفتارای جنسی بده مثل بوس لب و چیزای دیگه ...
منم بهش میگم تو از لپم بوس کن چ ایرادی داره ولی قبول نمیکنه بهش میگم مشکل ما ایرانیا اینه که جلو بچه هامون دعوا و بی احترامیو عیب نمیدونیم ولی محبت کردند عیب میدونیم، خیلی وابستش شدم حالم بده دست خودمم نیست بی حوصله شدم