2777
2789
عنوان

رابطتون تو خونه با همسراتون جلو بچه ها تون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 36 پست

من هنوز ازدواج نکردم

ولی بنظرم خوبه ادم اینکارو انجام بده.بچه باید عشق بین پدرمادرشو ببینه.چه ایرادی داره؟

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم هم از اول همین جور بودیم ولی چند روزه  طرفم نمیاد میگ جلو بچه ها نمیخوام این کارو کنم میگ بچه ها سمتم نمیان اینجوری ازم فاصله میگیرن منم میگم چ ربطی داره بچه باید محبت کردنو یاد بگیره میگه نه منم چندروزه حالم بده احساس میکنم وضعیت روحیم بهم ریخته ب خاطر این موضوع

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

فعلا بچه نداریم متاسفانه

بچه هم بود مثل همیشه زفتار میکردیم ، ناز و بوس و بغل ... در همین حد

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.
دقیقا ماهم همش عید دیدنی میشه هممون همدیگرو میبوسیم    

حالا پسر من دو سالشه زود میدوه میاد یه پای شوهرمو میچسبه میگه منم دوست دارم با ذوق منم همیشه میگم وای ما سه تا رو کجا میبرید  

ب نظرتون بذارم ب همین روال بمونه یا باهاش صحبت کنم؟ آخه نمیخوامم زیاد کیلید کنم فک کنه تشنه محبتشم ولی حالم خرابه مخصوصن وقتی خونست احساس میکنم داریم سرد میشیم اینجوری

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
ب نظرتون بذارم ب همین روال بمونه یا باهاش صحبت کنم؟ آخه نمیخوامم زیاد کیلید کنم فک کنه تشنه محبتشم و ...

اتفاقا به شوهرت بگو به محبتش نیاز داری.خیلی مهمه.جلو بچه هم رفتارای جنسی بده مثل بوس لب و چیزای دیگه.وگرنه بغل و حرفای محبت آمیز و بوسه اصلا بد نیست جلوی بچه

اتفاقا به شوهرت بگو به محبتش نیاز داری.خیلی مهمه.جلو بچه هم رفتارای جنسی بده مثل بوس لب و چیزای دیگه ...

منم بهش میگم تو از لپم بوس کن چ ایرادی داره ولی قبول نمیکنه بهش میگم مشکل ما ایرانیا اینه که جلو بچه هامون دعوا و بی احترامیو عیب نمیدونیم ولی محبت کردند عیب میدونیم،  خیلی وابستش شدم حالم بده دست خودمم نیست بی حوصله شدم

بچه ها من پسرم یکسال و نیمشه.یعنی تا منو همسرم رو جفت هم ببینه بوس کنیم همو یا حتی دست همو بگیریم دا ...

طبیعیه واس منم اینجوری بودن بزرگتر بشن خوب میشن