2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
یک سال و نیمه تا خال پمپرز مولفیکس مای بی بی 

آخی، هنوز حداقل باید هفت هشت ماه پوشکش کنی تا جیش بگه، حالا یه بسته کهنه بخر امتحان کن، واسه بیرون رفتن ومهمونی پوشکش کن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديدم داره گرونً ميشه 

سريع شروع كردم يكي در ميون ماي بيبي لستفاده كردم 

پمپرز ميخريدم ٦٠   الان شده ١٦٠    بچه ب ماي بيبي عادت كرد بعد از يك ماه و ديگه پنپرز نخريدم 

ماي بيبي ٢٥ تومنه   كيف ميده ارزونيش

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
كهنه خيلييي سخته بابا. مگه روزي چندتا پوشك عوض ميكني؟  توي اون تعداد واقعا اين پولي نيست. من ه ...

کهنه نه پوشک ساده با لاستیکی  چکار کنم خیلی گرونه . کهنه که باید پول پودر و اب بدم نه 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
تازه به اسم لهستاني ميفروشن ولي همه اش تقلبيه. 

نه ترك ميخره

لهستانش تا سايز ٥ داره

تازه خواهرزاده من شير خشكيه

ي قوطي شيرخشكش ٢٠٠ تومن شده

واقعا بچه عزيته داره😫

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من ديدم داره گرونً ميشه  سريع شروع كردم يكي در ميون ماي بيبي لستفاده كردم  پمپرز ميخريدم ...

کجا 25تومنه30تاییش اگر پیدا بشه ۴۲ تومن هست

من ديدم داره گرونً ميشه  سريع شروع كردم يكي در ميون ماي بيبي لستفاده كردم  پمپرز ميخريدم ...

دیگه ۲۵ نیست خخخ

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من رفتم مشما دکمه ایی گرفتم تو خونه از این معمولیا میزارم بسته ایی هفت تومن میخرم اخر شب و مهمونی و ...

مشما دکمه ای چطور دیگه لاستیکی نمیخواد ؟

بسته چندتاييش٢٥ تومنه؟! والا ما ٣٥-٤٠ تومن ميخريم سايز٤

باباش ميخره ،،فك كنم سايز ٥     ٢٥ تومن

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!