2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ترك ميخره لهستانش تا سايز ٥ داره تازه خواهرزاده من شير خشكيه ي قوطي شيرخشكش ٢٠٠ تومن شده ...

شیر خشکش چیه که یه قوطی ۲۰۰ میخرید ؟؟؟؟

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

چندتا داره توش؟ اشتباه ميكني اين قيمت نيست عزيزم

ااا شايد

ولي ميدونم دقيقن يك چهارمه قيمت پمپرزه ك ما يكسال استفاده كرديم

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
خودش یه مشماست دیگه گره نداره بعد پوشک رو میزاری داخلش دکمه هاش هم میبندی خیلی راحته

خدا خیر ت بده  چقدر خوب چنده ؟یه بار مصرف ؟

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
من رفتم مشما دکمه ایی گرفتم تو خونه از این معمولیا میزارم بسته ایی هفت تومن میخرم اخر شب و مهمونی و ...

بچه من پسره

تو يه ماهگي با اين مشما دكمه اي ها با اولين ادرار انچنان نمي ميزد

افتضاااح

بميرم هم سراغش نميرم

من سایز 2مای بی بی دیشب خریدم 42تایی 25تومن

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
نه ترك ميخره لهستانش تا سايز ٥ داره تازه خواهرزاده من شير خشكيه ي قوطي شيرخشكش ٢٠٠ تومن شده ...

۲۰۰ تومن؟؟؟😐😐😐😐

مگه طلا قاطیشع؟؟؟؟

والا منم شیرخشک میدم قوطی ۱۸ تومن مارک گیگوز

نان هم ۲۵ تومنه

هنوز گروتی رو شیرخشک تاثیر نداشته

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
پس من با این گرونی پوشک و داشتن دوقلو چی باید بگم . البته من فعلا سایز دو مولفیکس اسنفاده میکنم.

خدا حفظشان کنه ولی سخته فروشنده گفت برا سایز ۵ مای بی بی سفارش دادیم ۶۷ تومن هفته دیگه میاد

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
۲۰۰ تومن؟؟؟😐😐😐😐 مگه طلا قاطیشع؟؟؟؟ والا منم شیرخشک میدم قوطی ۱۸ تومن مارک گیگوز نان هم ۲۵ توم ...

من ماه میش آپتامیل گرفتم ۲۳ تومن که دخترم هم دوست نداشت

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.