2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس  در حقیقت  درخودت فرو میری و غصه خوری میکنی  . خب طبیعیه که وقتی در حل مسیله ایی  ادم در بمونه  غمگین میشه درخودش فرو میره و غصه میخوره  اشک میریزه اینها رفتارهای طبیعیه اما  با روش  اروم کردن  مثل ریلکس کردن  دوش گرم گرفتن کمی خوابیدن و پیاده روی  تمرکز  روی یک بازی فکری   مسیرو موقتا عوض میکنی تا کاملا از موضوع ازار دهنده خارج بشی و بعد   به  حل مسیله  فکر میکنی  و البته کمک و مشورت هم کمک کننده اس. و  راهای رسیدن به حل  موضوع رو  میری  یکی یکی.   اینکه  خودت اول به خودت کمک کنی که  از این حال خارج بشی   درجه اهمیت بالایی داره.  انشالا  به ارامش برسی.