2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😑😑😑یه بار اونم وقتی بش گفتم بنیرم چیکار میکنی اشک رو گونش افتاد و بخاطرم گریه کرد گفت میترسم بمیری😣😣

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
شوهر من دوره عقدمون تقی به توقی میخورد و دعوتمون میشد گریه میکرد.اصلا ادم احساساتی نیست.اما قبلنا خیلی گریه میکرد دیگه من باید دلداریش میدادم.من اصن گریم نمیومد که.نمیدونم اون چرا اینجوری میکرد.الانم دعوای خیلی بد کنیم شاید سالی یه بار گریه کنه
دخملام زندگیمن..  
من یه بار تو دوران عقد خیلی اذیتش کردم .  خودم خیلی نا احت شدم الانم یادش می افتم خیلی پشیمون م ...

منم دقیقا اونجا اشکشو دیدم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
وقتی بچمو از دست داده بودم حدودا یه هفته ده روز بعدش سر سفره متوجه شد سینم شیر داره ... لباسم خیس شد ...

منم حالتو درک نیکنم بچم ک سقط شد سینم شیر میریخت بزرگ و سفت شده بود گریه فقط میکردیم😢😢😢خدااون روزا رو واسه هیشکی نیاره امین😧

منم حالتو درک نیکنم بچم ک سقط شد سینم شیر میریخت بزرگ و سفت شده بود گریه فقط میکردیم😢😢😢خدااون روز ...

اینیکیمم داره سقط میشه خواهر ....

صب تا الان خونریزی داشتم. شیش هفته و دو روزم

فردا وقت سونو دارم دعااام کن تورو خدا

گرررررریه😭😭😭😭😭😭😭

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
اینیکیمم داره سقط میشه خواهر .... صب تا الان خونریزی داشتم. شیش هفته و دو روزم فردا وقت سونو دارم ...

ان شالله که خدا حفظش میکنه برات هرچی صلاحته..اما میگن بچه  که پا گذاشت تو شکم مادر اون بالاخره بچه دار میشه 

اخی الهی بچه دار شدین بعدش؟

اولیم 9 اردیبهشت قلبش وایساد تو دلم

الان دوباره باردارم 6 هفته و دو روزمه

از صب خونریزی دارم

احتمالا سقط شده ... 😭😭😭😭😭

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

انقدر مغروره که اصلاااااااا ندیده بودم حتی چشماش قرمز بشه .اما سر به دنیا اومدن پسرم سه روز بستری شدم بیمارستان درد میکشیدم اما پسرم به دنیا نمی یومد همه چی نرمال بود ضربان قلب و شرایط من .اما دردام وحشتناک بود اجازه سزارین هم نمیداد دکترم میگفت همه چی نرماله تحمل کن .5 ساعت قبل زایمان اومد ببینمش از درد سیاه شده بودم و انقدر لبامو گاز گرفته بودم زخم بود همینکه منو دید با اون هیکلش همچین از گریه شونه هاش میلرزید گفت با داد به دکترم گفت بچه رو بکش نمی خوام زنم و بده ببرم اتقدر داد و بیداد کرد حراست اومد بردش بیرون .5 ساعت بعد. زایمان کردم وقتی اومد بند ناف بچه امو ببره. چشماش کاسه خون بود  اومد بالا سر من گفت تو روخدا دیگه بیا بیخیال بچه بشیم مردم پشت اون در لعنتی

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........