2777
2789
عنوان

یعنی من سرطان دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 25 پست
 دکتر عفونی رفتم . داخلی رفتم . مفاصل رفتم دیگه نمیدونم چه دکتری برم خیلی درد دارم بچه هم ...

بابا درد کتف برا زایمانه .خواهرمنم بدجور درد میکرد کتفش.صداتم احتمالا سرماخورگی داری که حتی به کتفتم سرملخوردگی دادی .یه مدت دمنوش های عفونت بخور خوب میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بخورم ؟

عزیزدلم دمنوش خوردن و اینا برای وقتیه که شما مطمئن باشی هیچ بیماری ای وجود نداره،شما باید بیشتر از اینا به فکر خودت باشی ،راهش پزشک گوش و حلق و بینی درست و حسابیه،حتما برو ،ان شاءالله هیچی‌نیست اونوقت میای دمنوش هایی که دوستان گفتن رو‌میخوری

بابا درد کتف برا زایمانه .خواهرمنم بدجور درد میکرد کتفش.صداتم احتمالا سرماخورگی داری که حتی به کتفتم ...

عزیزم تو صدردصد توماشین پنجره باز بود سرما زده گردنت و کتفت وگلوت .روغن سیاهدانه اصل بزن به گردن و کتفت تا دوروز خوب نشدی هرچی خاستی به من بگو.برا گلوت هم والاه چون شیر میدی بهتره از عطاری بپرسی بهت بگه چیا خوبه برا گلو .باد زده بهت گلم .

اخه یکساله درد کتف و گردن و دارم 

پس واسه همون زایمانه .سزارین کردین؟اگه سزارین کردین برا خواهر و زن داداش منم بدجور درد میکنه دوسال طول کشید تازگیا خوب شدن.عوارض امپول بیحسیه