2777
2789
عنوان

یعنی من سرطان دارم ؟

373 بازدید | 25 پست

سلام من چند ماهی میشه صدام خیلی گرفته هرچی ابجوش و عسل میخورم فایده نداره هرکی میبینه فک میکنه سرما خوردم و بین دوتا کتفم خیلی درد میکنه گرذن درد شدبد هم دارم و همینطور بازوی راستم و چند تا غده های کوچیک پشت گردنم دراومده داشتم تو نت میخوندم نوشته بود علایم سرطان تیروئیده ...

اینقد میرم دکتر خسته شدم تشخیص درستی نمیدن همش درد دارم ...😫😫😣😥

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."

نه بابا

آلرژیه

دمنوش و ملین زیاد استفاده کن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنت خیلی چرت و پرت مینویسه برو دکتر

دکتر عفونی رفتم . داخلی رفتم . مفاصل رفتم دیگه نمیدونم چه دکتری برم خیلی درد دارم بچه هم شیر میدم خیلی ضعیف شدم بدتر شدم  

همینطوریش همیشه دلپیچه دارم ملین هم استفاده کنم که دیگه هیچی😕

ملین که خوبه میشوره میبره پایین 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
انشاءالله بهتر بشی برو حجامتی ببین جواب میده منکه از نداشتن بچه ودارو دوا خوردن خسته ام الانه زبونم ...

میفهمم چی میگی عزیزم من خودم ۴ سال اقدام بودم همش داروهای مختلف آی یو آی منفی اخرشم خدا خواست طبیعی باردار شدم 

شما علایم دیگه هم داری مثل من ؟ یا فقط غده ست

عزیزم  نگران  نباش   خوب میشی   من  پارسال  مطمین  بودم  سرطان    دارم   تا  آندوسکوپی  کردم   و  نمونه  برداری  تیرویید  و ,,,  ولی  یدفه  خودش  خوب  شد  صدامم  میگرفت