2777
2789
عنوان

فقط چادریا بیان تو

1994 بازدید | 98 پست

این تاپیکو زدم یجا باشه

واسه خودمون

کسی بهمون توهین نکنه نگه وحشی

تا حرف میزنیم نگه دهنتونو ببندید

خیلی مظلوم شدن خوبای چادری

هم چوب بدای چادریو میخورن

هم حرف غیرچادریارو

انگار اونا حق انتخاب دارن چادر نزارن

یا هرجور میخوان بگردن

ولی ما چون چادر میزاریم هیج جا نباید نظر بدیم

انگار ملاک خوب و بد بودن چادره‌...

خیلی بیرحم شدن ادما

به خدا چادریایی هستن که مهربونن

جز محبت کاری نمیکنن

حتی به غیر محجبه ها گل میدن

فقط میخوان زندگی کنن

اگه حرفی میزنن از دوست داشتنه

همه چادریا دشمن و ادم بده نیستن

من صدتا دختر بی حجاب هرزه اطرافم دیدم(منظورم همه نیستا.بعضیارو میگم)

این دلیل میشه بگم بی حجابا هرزن؟

چون شما دوتا چادری نما دیدین بد بودن دلیل نمیشه با همه دعوا میگیرین؟؟؟

چرا پس زورتون به ماها میرسه؟؟؟؟؟

من اومدم ولی چادر ندارم یه چادر دست به دست کنین سرم کنم 👧

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مانتوییم زیاد در بند حجاب نیستم اما خانواده شوهرم چادری ان بخدا ماهن

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

واقعا من ربطشو به چادر نفهمیدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

چادر نماها  واقعا اَشغالن یه نفر تو کوچه ما چادریه 

رفته به همه گفته عروس فلانی لخت میادتو کوجه از بش بی حجابه ...لوتی محله مونه😢😢😢😢😢من حلالش نمیکنم چقدر بد ک این حرفو زده من اصلا ندیدم و نمیشناسم چون هیچوقت توکوچه نیومدم هرجا رفتم باشوهرم رفتم.

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
من به شما خیلی ارادت دارم میدونستید؟؟!!

شما لطف داری بمن   

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
مگه حرف کسی مهمه؟؟؟؟ یه چادری دلش قرص ترازین حرفاست خواهر  باافتخار من چادری ام....

منم هیچوقت چادرمو واسه این حرفا نمیزارم کنار

فقط دلم شکست از بعضی حرفا

افتخار میکنم باهاتون اشنا شدم عزیز  

یکی به منم بدید :)

😂😂 بیا زیر چادر من لاکپشتی حرکت کنیم تا مجلس تموم نشده 

ادم هرزه هرزه اس چادری و بی چادر نداره یکی باعشق چادر میپوشه یکی مث من به اجباریکی مانتو رو خیلی عادی میدونه یکی صرفا مانتو میپوشه خودشو به نمایش بزاره

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری