2777
2789

همسر من چهرشون سبزه است ..

بی نهایت دوست داشتنی و مهربونه ، از وقتی من باردار شدم نمیذاره به دست به سیاه و سفید بزنم .‌.

من خیلی دوسش دارم و با دنیا عوضش نمیکنم ..

اما حالا که باردار شدم همه ی خانواده ام بهم میگن دعا کن بچه ب خودت بره سفید و خوشگل باشه و به شوهرت و خونواده اش که سبزه ان شبیه نباشه ..

با اینکه همسر من اصلا زشت نیست و فقط سبزه است ...

خیلی دلم میگیره وقتی اقوام بهم میگن فعلا سیسمونی نخر تا ببینی نی نی چه رنگیه و شاید سبزه باشه و بعضی رنگا بهش نیاد ..😔😔

مگه اونی که سبزه است آدم نیست ..؟؟؟!

مگه دست خودشه که سبزه شده ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مرد سفید خیلی خوشم نمیاد  

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

یاد نظام آپارتاید افتادم !!!!

کی بشه 

مواظب زبون و حرف هامون و دل شکستن هامون و ... باشیم

الله اعلم .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وای اتفاقا من سبزه خیلی بیشتر دوست دارم تا سفید...

سبزه ها شیطون و با نمک و تو دل برو هستن ولی بعضی از سفیدا (نخورید منو گفتم بعضی ها) مثل ماستن😩

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

وا‌ . نزار حتی ب شوخی هم حرفشو بزن.ب قول مامانم سفیده سفیده ۱۰۰تا.سرخ و سفید سیصدتا.حالا ک رسید ب سبزه هرچی بگی می ارزه😍😍😍

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد