2777
2789

من خودم فرزانگان درس خوندم واقعا بستگی به دخترتون داره نمیشه نظر شخصی داد مگه هنوز نتایج نیومده؟

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شهرستانین و مدرسه خوب نیست حتما 

ولی اگه مدرسه خوب هست ننویسینیش واسه حرفمم دلیل دارم اگه خواستین میگم😁مدارس نمونه دولتی هم تو بعضی شهرا خوبن...نمیشه کلی گفت

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
نه باهوشه ولی نمیدونم تیزهوشان یا غیرانتفاعی

عزیزم تیزهوشان فقط هوش نیست خیلی چیز دیگه هست که مهم ترین رکن خرخونی 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

خب تیزهوشان از غیرانتفاعی بهتره.من 15سال پیش اونجا درس خوندم واقعا دبیرهاش علمشون زیاد بوده.البته هنوزم باچندتا از معلمهایه اون زمانم در ارتباطم

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹

واقعا بخوام بگم بهتون بهتر این که برین وببنین تیزهوشانی که دختر شما توش پذیرفته میشه چه نتایجی داره ونرم نمرات چه سبکی من زمانی که میرفتم فقط تو مشهد یک عدد وجود داشت اونم توی شهید صادقی ولی الان ۵تا شعبه شده خوب طبیعتا خیلی تفاوت داره با زمان ما اینم که بعضی ها نرفتن الان شعار میدن اگه میرفتم اینا همش حرف الکی چون من مهندسی برق خوندم دانشگاه فردوسی کلاسمون ۱۵ نفر بود ولی خوب از اون ۱۵ نفر فقط ۵نفرمون خیلی عالی شدیم بقیه در حد مهندسی شاهرود و..

جوابش آمدکه.اما اگه نمونه دولتی ثبت نام کنی بهتره

منم تا اونجایی که میدونم جواب اومد من دختر خواهرم ثبت نام کرده

من برای قبولی تو تیزهوشان خیلی استرس داشتم. کتاب های مختلف بررسی کردم . یه مورد جالبی بهش برخوردم. پلکان آزمون های آنلاین همراه با پاسخ نامه داشت تازه کارنامه های تحلیلی هم بهم میده. انتخابش کردم و واقعا الان برای قبول شدن تو تیزهوشان در کنار مطالعه زیاد کتاب های درسیم نمونه سوالات خوبی رو هم دارم. اینم لینک سایت شون:
https://peleyad.com

برای قبولی توی آزمون تیزهوشان بهترین کار اینه که توی کلاس های آموزشی شرکت کنیم که راحت و اصولی کار پیش بره. یکی از جاهای مطرح که خیلی هم موثر هست آموزشگاه موفقیت هست که علاوه بر تیم قوی مشاورانی که دارند استادان و اونجا هم همه دلسوز و توی کار خودشون خبره هستند. پس اگر دنبال قبولی 100 درصد هستید در آموزشگاه موفقیت ثبت نام نید.