2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟؟؟؟

301 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها خوبید 

من ۱ تیر یه سقط داشتم ک قلب بچه تشکیل نشد طبیعی سقط شد یه دوره پریود شدم پریروز موعدم بود تست زدم مثبت شد پریم نشدم هیچ علائمیم ندارم ببخشید یذره نوک سینه هام دردناکه 

اگه از قبلی مونده باشه میتونه مثبت بشه 

اگه باردار باشم مث قبلی نمیشه😷

💝لاحول ولا قوة الا بالله💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه به سلامتی. باردارید، اخه دکتر به من گفت بعد از سقط تا سه چهار ماه خیلی مراقب باش چون زود میگیره. خیلیییییییییی مراقب باشید و شریع برید دکتر تا شیاف و ... بدن.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

ن سونو نرفتم دکترم گف اگه یه تیکه دفع شد و لک نداشتی نیا اصلا مث دوره های پریم ۷ روز خونریزی داشتم ماه بعدشم ب موقع پریودای قبلم پریود شدم

ن سونو نرفتم دکترم گف اگه یه تیکه دفع شد و لک نداشتی نیا اصلا مث دوره های پریم ۷ روز خونریزی داشتم م ...

پس مبارکه.فقط زود برو ازمایش زودم برو دکتر

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
به من گف بعد دو دوره اقدام کن ولی مال من یه دوره شد

ای ول. من که از که خیلییییییییی دلم میخواد ولی نگرانیم زیاد شده. برام دعا کن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خیلی استرس دارم مث قبلی نشه توکل بخدا 

نه عزیزم نگران نباش .حتما اونطوری نمیشه توکل به خدا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ای ول. من که از که خیلییییییییی دلم میخواد ولی نگرانیم زیاد شده. برام دعا کن

انشالله به زودی خدا یکی سالم و صالح میذاره تو شکمت 

منم برج سقط کردم دعا کنید این ماه مامان بشم اگ تا فردا  پری شدم ک هیچی ولی اگر نشدم  نی نی دالم هر چند دفعه پیش یازده روز عقب انداختم ولی پری شدم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش