2777
2789
عنوان

میدونم بهم مربوط نیست ولی دلم میخواد بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 33 پست

پدرهمسر من پس انداز زیاد میکنه.۵ تا خونه خودش داره یه دونم برای ما خریده.کمک مالیم هم به ما و هم به دخترش کرده مثلا برای خرید ماشین یا برای پرداخت قسط گاهی کمک میکنه ولی زندگی خودشون معمولی و متوسطه. حقوقش خیلی زیاد بالاس و پس انداز میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۲۰۰ به شما هذج‌عروسی و براب برادر شوهرم همینطور جهیزیه برای دختراشون اینا بنظرت از کجا میا ...

فقط کلا همین دوبست رو داده دخترش محرده برادرشوهرم هم مجرده از پولخودش خونه خریده اصلا هیچ کمکی پدر شوهرم نکرده بهش بقیه خرج عروسی و ازدواج ما رو هم خود سوهرم داده هیچ هزینه دیگه ای پدر شوهرم برای ما نکرده حتی هزار تومن

شاید خونشونو دوست دارن و توش خاطره دارن وای از دست عروسا اگه خرج کنن و شیک و پیک باشن میگن چرا به ما نمیدن و خودشون میخرن اگه بده به بچه هاش هم اینطوری خب شما چکار داری بچسب به زندگیه خودت دختر جان .

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

اخه زندگی دوستامو میبینم که با همون قدر حقوق چطوری دارن زندگی میکنن تند تند خونه و ماشین عوض میکنن تازه دو تا بچه کوچیک هم دارن که مرتب خرج دارن نمیدونم چرا بعد از سی سال پدر شوهر من حتی یک ماشین متوسط هم نتونسته بخره

شاید خونشونو دوست دارن و توش خاطره دارن وای از دست عروسا اگه خرج کنن و شیک و پیک باشن میگن چرا به ما ...

ااخه این تفکر غلطیه خونه و زندگی اونا ابروی ما هم هست ،هر چند اون دویست تومن هم شاید به خودش بود نمیکرد فشار مامان بابای من بود😁😁

تازه دوستام که میگم بچه هاشون مدرسه غیر انتفاعی و کلاس موسیقی و فلان هم همیشه براهه پدر شوهر من یکدونه ازین خرج ها رو برای هیچ کدوم از بچه هاش نکرده حتی پول دانشگاهم نداده چون دولتی بودن شوهر من و برادر شوهرم از نونزده بیست سالگی هر دو کار میکردن فقط خواهر شوهرم پول توجیبی میگرفته

ااخه این تفکر غلطیه خونه و زندگی اونا ابروی ما هم هست ،هر چند اون دویست تومن هم شاید به خودش بود نمی ...

وااا زندگی پدر شوهر مادرشوهرت ابروی شماست؟؟ خیلی حرفتون و تفکرتون زشت و بچه گونست یعنی چی مگه کسی که خونه ی شیک نداره یباعث ابروریزیه چه حرفااا ادم میشنوه 

الان یعنی دویست که به شما داده کمه    عجیبه خب پس انداز کرده داده به شما دیگه  جالبه ...

والا به نظر من که کار زیادی نکرده چون شوهرم از نونزده سالگی  کار میکرده و یک هزاری هم هزینه برای پدر سوهرم نداشته حتی پول توجیبی نمیگرفته ، دانشگاه دولتی میرفته نه هزینه دانسگاه داسته نه چیزی ،قبلش هم هزینه خاصی نداشته بنده خدا نه مدرسه غیر انتفاعی رفته نه حتی کلاس و فعالیت فوق برنامه ای هیچی

آبروی شما شعور و شخصیت خودتونه تحصیلاتتونه شوهر مادرشوهر و پدرشوهرتون هم  اینکه بچه های تحصیل کرده دارن و موفقن دستشون درد نکنه . واقعااا واست متاسفم طرزفکرت و دغدغت خیلی مسخره ست. متاسفممم واستون که خونه زندگیه پدر شوهر و مادرشوهرتون ابروی شماست

وااا زندگی پدر شوهر مادرشوهرت ابروی شماست؟؟ خیلی حرفتون و تفکرتون زشت و بچه گونست یعنی چی مگه کسی که ...

من گفتم باعث ابروریزیه؟چرا هر جور دوست دارید برداشت میکنید هر حرفی از دهنتون درمیاد میزنید ؟گفتم ظاهر خوب و ابرومند زندگی اونا ابروی ما هم هست چرا ربط نداره خیلی ام داره،همین طور که به گفته خود اونا ظاهر خوب زندگی ما باعث ابروی اونا هست،خونه پدر شوهر مادر شوهر من انقدر پله داره که حتی پدر و مادر خودشونن نمیتونن بیان من میگم بعد از سی سال باید به فکر میبودنذکه کم کم یا عوض کنن تا حداقل اسانسور بزنن 

آبروی شما شعور و شخصیت خودتونه تحصیلاتتونه شوهر مادرشوهر و پدرشوهرتون هم  اینکه بچه های تحصیل ک ...

به نظر منم طرز فکر شما خیلی میخرست که نخونده جواب میدی ،اول بخون و درست متوجه بشو بعد چواب بده،الانم لطفا از تاپیک برو بیرون تا دعوا درست نکردی،