2777
2789
ربطی نداره! دوست خود من بعد از ۳ بار زایمان الان کمرش از مجردی باریک تره! فکر کنم ۴۸ کیلو باشه

اره ژنتیکی هم هستوالبته روش زندگی هم مهمه منم وزنم زیاد شده ولی هیکلم افتاده یا خراب نشده 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.به قول یه خانومی جاروبرقی خونه میشه.هی میگه اینو بخورم حیفه اینو نریزم بخورم حیفه واین میشه که چا ...

من که ابدا اینجور نیستم عمرا از چیزی بمونه و بخورم بخاطر اینکه فکر کنم حیفه 

تازه همیشه یه قاشقم شده کنار بشقابم اضافه میاد تا حالا یکبار ته مونده غذای بچم را هم نخوردم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عموم سه تا دختر داره تو مجردی انقدددددد لاغر بودن ولی حسابی هم ماشاالله میخوردن ولی چاق نمیشدن به محض ازدواج سه تاشون حسابی چاق شدن. خیلی بامزه بود. به فاصله ی کم ازدواج کردن یهو یه سال عید دیدیمشون انگار بادشون کرده بودن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

منه بیچاره خوش هیکل رو فرم ۵۴ کیلو بودم 😩 

۶ ماه فقط ۶ ماه بعد از عقد ۱۵ کیلو اضافه کردم نفهمیدم چرا و چگونه😣😣😣 نفهمیدم اصلا چی شد  هنوز که هنوزه نتونستم برگردم به وزن قبل

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بستگی داره ...

من خواهر بزرگم بچه نداره چاق و لاغر میشه ، همه چی دست خودشه ...

اون یکی خواهرم نی قلیون بود زایمان دومش چاق شد 

منم الان دوساله ازدواج کردم چاق نشدم ... منتظرم بارداربشم زایمان کنم بعد ببینم چاق میشم یا نه...

این باز برمیگرده به فامیلات ... من خاله وداییهام لاغرن ...

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.