نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوری میکنه ی لبخندم زورکی میزنه همش نق و نوق میکنه سینه میخوره ول میکنه بغض میکنه سه روز دیگ میشه 6 ماهش ؟مریضم نیست با امروز دومین باره ک این مدلی میشه منم ناراحتم فقط مونده اون بهم قیافه بگیره
بچه ی دخترخالم دائم اخم میکنه بغلشم کنی نق میزنه از نوزادی همین طوری بود بچه ی دیگه ای رو بغل و بوس کنی طلبکار نگاه میکنه، آدم دوست داره بزنتش 😁
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی بچه دیدم اصلا انگار با خنده قهرن .مث داداش من.الان ۱۹ سالشه بهتر شده ولی مث من که مث دیونه ها همش خنده رو لبمه میخندم نیست.یکم عبوس😂😂😂😂😂
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
آره. بچه من خیلی لوس و بغلی شده و دائم دوس داره کسی غیر از من و باباش پیشش باشه و باهاش بازی کنه منم که خسته از بیخوابی و بی انرژی و بازی هم زیاد بلد نیستم و باباشم که همیشه سرکار و خسته. برا همین همیشه برای من نق نقو گریه و تا کسی رو میبینه نیشش تا بناگوش باز میشه نامرد
خواهرام شدید بوسش میکنن و باهاش بازی میکنن. خودمم زیاد محبت میکنم همیشه بغلمه متاسفانه اصلا دعواش نمیکنم اما اونا چون خیلی باهاش بازی میکنن دوس داره بلا
خب گلم تو بیشتر محبت کن پسر منم یه مدت بغل خواهرشوهرم فقط آروم میشد انگار فحشم میدادن دیگه نذاشتم
عزیزم من خیلی نازش میکنم و نازشم میخرم اما میگم خیلی بازی دوس داره که من کم بلدم برا همون از من خسته میشه.خیلی ناراحتم بیشتر اوقات کارم گریه س که انقدر مادر ناتوانی هستم