2777
2789
عنوان

پسرم بهم بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست

بعضی بچه ها بد قلق ان. نمیدونم چرا

بچه ی دخترخالم دائم اخم میکنه بغلشم کنی نق میزنه از نوزادی همین طوری بود بچه ی دیگه ای رو بغل و بوس کنی طلبکار نگاه میکنه، آدم دوست داره بزنتش 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا مردم ازخنده😂😂😂😂عزیز دلم حساس شدی

خیلی بچه دیدم اصلا انگار با خنده قهرن .مث داداش من.الان ۱۹ سالشه بهتر شده ولی مث من که مث دیونه ها همش خنده رو لبمه میخندم نیست.یکم عبوس😂😂😂😂😂

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
دیدی منم راس میگم اینا باور نمیکنن

آره. بچه من خیلی لوس و بغلی شده و دائم دوس داره کسی غیر از من و باباش پیشش باشه و باهاش بازی کنه منم که خسته از بیخوابی و بی انرژی و بازی هم زیاد بلد نیستم و باباشم که همیشه سرکار و خسته. برا همین همیشه برای من نق نقو گریه و تا کسی رو میبینه نیشش تا بناگوش باز میشه نامرد

آره. بچه من خیلی لوس و بغلی شده و دائم دوس داره کسی غیر از من و باباش پیشش باشه و باهاش بازی کنه منم ...

خخخ ای جان خداحفظش کنه.پسر منم فقط با  منو باباش راحته پدرشوهرم هی حسودی میکنه میگ بغل مامانش میره فقط اونومیخاد چشش برنمیداره اقای خودخواه

ssssssssssssss
غیر از شما کی بهش زیادی محبت میکنه؟

خواهرام شدید بوسش میکنن و باهاش بازی میکنن. خودمم زیاد محبت میکنم همیشه بغلمه متاسفانه اصلا دعواش نمیکنم اما اونا چون خیلی باهاش بازی میکنن دوس داره بلا

خواهرام شدید بوسش میکنن و باهاش بازی میکنن. خودمم زیاد محبت میکنم همیشه بغلمه متاسفانه اصلا دعواش نم ...

خب گلم تو بیشتر محبت کن پسر منم یه مدت بغل خواهرشوهرم فقط آروم میشد انگار فحشم میدادن دیگه نذاشتم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خخخ ای جان خداحفظش کنه.پسر منم فقط با  منو باباش راحته پدرشوهرم هی حسودی میکنه میگ بغل مامانش م ...

قربونت.خدا نازپسر شما روهم حفظ کنه.پس خدارو شکر کن یه پله از من جلوتری

خب گلم تو بیشتر محبت کن پسر منم یه مدت بغل خواهرشوهرم فقط آروم میشد انگار فحشم میدادن دیگه نذاشتم

عزیزم من خیلی نازش میکنم و نازشم میخرم اما میگم خیلی بازی دوس داره که من کم بلدم برا همون از من خسته میشه.خیلی ناراحتم بیشتر اوقات کارم گریه س که انقدر مادر ناتوانی هستم