2777
2789
عنوان

پسرم بهم بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست
عزیزم من خیلی نازش میکنم و نازشم میخرم اما میگم خیلی بازی دوس داره که من کم بلدم برا همون از من خسته ...

منم اینجوریم گلم منظوریم موقعهایی که بیقرار و درد داره خدایی نکرده سعی کن فقط خودت ارومش کنی بقیه موقعها مهم نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم گلم منظوریم موقعهایی که بیقرار و درد داره خدایی نکرده سعی کن فقط خودت ارومش کنی بقیه مو ...

ممنون.آره همین کارو میکنم. اما جالبه بدونی بدون هیچ علتی و فقط بخاطر تنهایی بامن تو بغلم انقدر گریه میکنه که هنگ میکنم و هیچجوره بامن اروم نمیشه.

ممنون.آره همین کارو میکنم. اما جالبه بدونی بدون هیچ علتی و فقط بخاطر تنهایی بامن تو بغلم انقدر گریه ...

شاید دلش میخواد باهات بازی کنه دالی موشه بازی کن باهاش من رو پسرم ملافه مینداختم از روش با سرعت میکشیدم یا میذاشتم خودش سعی کنه بندازتش کنار کلی خسته میشد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
شاید دلش میخواد باهات بازی کنه دالی موشه بازی کن باهاش من رو پسرم ملافه مینداختم از روش با سرعت میکش ...

وااای نگو خیلی براش عادیه همش باید بازی جدید کنم خب بلد نیستم.دالی موشه قلقلک قلقلی آهنگ همشم میخواد نگهش دارم راه بره اما بازم کمه براش. اصلا هم اهل خنده نیس خیلی دیر میخنده اونم چقدر براش خنده دار باشه که بخنده

وااای نگو خیلی براش عادیه همش باید بازی جدید کنم خب بلد نیستم.دالی موشه قلقلک قلقلی آهنگ همشم میخواد ...

عین پسر منه یواش یواش یاد میگیری تاب بگیر تاب بازی کنه