نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوری میکنه ی لبخندم زورکی میزنه همش نق و نوق میکنه سینه میخوره ول میکنه بغض میکنه سه روز دیگ میشه 6 ماهش ؟مریضم نیست با امروز دومین باره ک این مدلی میشه منم ناراحتم فقط مونده اون بهم قیافه بگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون.آره همین کارو میکنم. اما جالبه بدونی بدون هیچ علتی و فقط بخاطر تنهایی بامن تو بغلم انقدر گریه ...
شاید دلش میخواد باهات بازی کنه دالی موشه بازی کن باهاش من رو پسرم ملافه مینداختم از روش با سرعت میکشیدم یا میذاشتم خودش سعی کنه بندازتش کنار کلی خسته میشد
شاید دلش میخواد باهات بازی کنه دالی موشه بازی کن باهاش من رو پسرم ملافه مینداختم از روش با سرعت میکش ...
وااای نگو خیلی براش عادیه همش باید بازی جدید کنم خب بلد نیستم.دالی موشه قلقلک قلقلی آهنگ همشم میخواد نگهش دارم راه بره اما بازم کمه براش. اصلا هم اهل خنده نیس خیلی دیر میخنده اونم چقدر براش خنده دار باشه که بخنده