saba9418 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 164 عنوان كورتاژ 148 بازدید | 8 پست سلام من هفته ي پيش كورتاژ كردم الان س روزه ازم لخته هاي نازك ميره طبيعيه يا ممكنه چيزي مونده باشه؟ ☘️🍀 1397/06/03 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گبلک عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 3430 نمیدونم خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
saba9418 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 164 علت کورتاژتون چی بود باردارب مولار بود ميترسم مونده باشه مجبور ب شيمي درماني شم ☘️🍀
شادی9797 عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1902 نمیدونم عزیزم. ناراحت شدم برات. چند هفته بودین؟ کنار تو درگیر آرامشم . . .
سما90 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 4149 بعد کورتاژ تا چند وقت لخته میاد کورتاژ که شده همه چیو برداشتن طبیعیه حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
saba9418 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 164 نمیدونم عزیزم. ناراحت شدم برات. چند هفته بودین؟ مرسي عزيزم تقريبا نزديك يازده هفته بودم ☘️🍀
saba9418 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 164 بعد کورتاژ تا چند وقت لخته میاد کورتاژ که شده همه چیو برداشتن طبیعیه خدا كنه چون دكترم ميگفت اگه ي ذرش بمونه دوباره رشد ميكنه و....خيلي بارداري مول سخته ☘️🍀
mamanamirtaha عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 577 من کورتاژ شدم ولی فقط تا سه روز خوناب تقریبا برنگ صورتی داشتم و بعدش کاملا پاک پاک شدم 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم