2777
2789

سلام

امروز صبح یدفعه شوهرم از خواب پرید گفت خواب دیدم تو سیاه و کبودی هر چی بهت میگفتم چرا اینجوری جواب درست نمیدادی تا اینکه اخرش گفتی یه روحانی کتکم زده به خاطر اینکه لباسم سورمه ای بوده......

یعنی تعبیرش چیه نکنه قراره اتفاق بدی بیافته؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

نه عزيزم ب دلت بد نيار

فلسفه خواب اينجوريه ك هرجوري تعبيرش كني همون اتفاق برات ميفته

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آدم معتقدی هستید سه بار به دست چپتون قل هو الله بخونید و بگید خدایا تو دانایی و من ندانم تو توانایی و من ناتوانم هرچه خیر و خوبی در أین خواب هست به من برسان و هرچه شر و بدی هست دور گردان..البته ببیننده خواب باید بخونه ..اگرم معتقد نیستی بد به دلت راه نده و اصلا بهش فکر نکن

امید آخرین چیزیست که میمیرد