2777
2789
عنوان

کی وکجا ب بختتون لگد زدید

428 بازدید | 37 پست

خودم سال پیش ی خاستگاری داشتم مقیم هلند بود مهندس بود خانوادشم از خانواده های خیلییییی اصیل وپولدار شهرمون بودن ولی چون متولد۶۸ بود گفتم سنش زیاده البته اینکه دوسپسر داشتمم بی تقصیر نبود😂😂خودمم متولد ۷۵

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطونی هایی که تو سن پایین کردم😔

ولی خداروشکر توبه کردم و الان زندگیم روبراهه

قربون خدا برم که سریع بنده هاشو میبخشه😭😭😭😭

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
7سال زياده😐 هيچ وقت شانس خوبي نداشتم تو عمرم

سن بهونه بود😂دلم جای دیگه گیر بود ولی هروقت یادش میوفتم میگم هعییی الان داشتم تو آمستردام دور دور میکردم 😂

اون موقع که خواستگارای خوب رو به امید پیدا کردن عشق رد می کردم. الان دور از جونت از سگ پشیمونترم

😪😪😪خاله ی منم اینطوری شده الان ۳۳ سالشه مجردوافسردس

سنش زیاده؟؟؟؟عجب.پارسال یه پسر منولد 68 میشد 28 سال سن.تفاوت سنیتونم 7 سال بود... استدلالت از سن حتم ...

اره خوب من سن بالا دوست ندارم همسن دوست دارم یا نهایتا ۲سال بزرگتریا کوچیکتر

اون زمانی که داییم اومد ایران و گفت یکی از اشناهاشون تو امریکا که دکتره عکستو دیده و پسندیده اگه قبول کنی کاراتو ردیف میکنیم میریم اونجا ادامه تحصیلم میدی . منه خر اون موقع با شوهرم دوست بودم که عقلم درست کار نمیکرد چه کاری به صلاحمه 

گفتم نه

لامصب عجب دکتری هم بود از این خانواده های با اصل و نسب 

خاک تو سرم که بی عقل بودم 😂

شیطونی هایی که تو سن پایین کردم😔 ولی خداروشکر توبه کردم و الان زندگیم روبراهه قربون خدا برم که سر ...

عزیززززززم😘😘😘