2777
2789
عنوان

کی وکجا ب بختتون لگد زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
😂😂داشتم همین الان فکر میکردم خوش به حالش باز میتونه بگه یه موقعیت خوبی داشتم خودم پروندم

😂😂😂😂😂😂وای موردم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زمانی که داییم اومد ایران و گفت یکی از اشناهاشون تو امریکا که دکتره عکستو دیده و پسندیده اگه قبو ...

وااااای خاهر تو اینده ی منی مطمیینن😂

اره خوب من سن بالا دوست ندارم همسن دوست دارم یا نهایتا ۲سال بزرگتریا کوچیکتر

نه بابا اینجوری فکر نکن. من خودم با همسرم 2 سال اختلاف دارم.اما بنزرم  تا 7.8 سالم مشکلی نیستوتازه بهترم هس که

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
والا تا حالا بخت طرفم نیومده. همش بدبختی طرفم اومده. یدفه فقط شوهرم خاستگاری کرد بله گفتم اونم بدبخت ...

واسه منم همون ی بار بود بقیه ی خاستگارام همه ی مشکلی داشتن😑یکیشون زنشو طلاق داده بود با اعتماد بنفس ننه باباشو فرساده بود خونه ما خاستگاری😑حالا هفته ی بعدم عروسیشه مام دعوتیم😂

نه بابا اینجوری فکر نکن. من خودم با همسرم 2 سال اختلاف دارم.اما بنزرم  تا 7.8 سالم مشکلی نیستوت ...

هرکدومش ی سری مزایا ومعایبی داره بنظرم

اونجایی که زن عموم التماسم میکرد عروسش شم گفتم چون فامیله نه ای خاک تو مخم حالا پسر عموم اسناد دانشگاهه بیا برو وضع رو ببین 😔

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
و قطعا درس خوندن تو دانشگاهای اونجا و آیندش خدایی بهترین موقعیت بود که لگدمالش کردم

فک کنم تو اینجور مواقع ادم چس کنش فعال میشع😐😐😐😂😂😂😂

واقعا لگد زدی ب بختت😂

من خداروشکر کاری نکردم ک پشیمون شم

البته ی خاستگار داشتم سال اخر دندونپزشکی بود دانشگاه اصفهان 

خونوادش تهران زندگی میکردن

هم اونموقع سنم کم بود هم دلم گیر کسی دیگه بود ردش کردم ولی پشیمون نیستم چون ازدواج تو سن کم رو قبول ندارم حتی با دکتر و مهندس

اونجایی که زن عموم التماسم میکرد عروسش شم گفتم چون فامیله نه ای خاک تو مخم حالا پسر عموم اسناد دانشگ ...

😂حالا باید بشینیم دنبال دکمه ی غلط کردمش بگردیم😂😂😂

واقعا لگد زدی ب بختت😂 من خداروشکر کاری نکردم ک پشیمون شم البته ی خاستگار داشتم سال اخر دندونپزشکی ...

دندونپزشک ب این راحتیا گیر نمیادا خاهر😂البته مهم اخلاقه😋