2777
2789
عنوان

بند ناف دو شریانی

4842 بازدید | 10 پست

سلام 

تو سونو آنومالی دکتر بهم گفت بند نافم دوشریانیه( باید سه تا باشه) گفت ۲۴ هفته دوباره سونو بده تا ببینم همه چی جنین تشکیل شده؟ کسی بوده این مشکل رو داشته؟ خیلی نگرانم

عزیزم اگ اینطور باشه بچه براش مشکل پیش میاد چون با بند ناف تغذیه میشه نوزاد و رشد نمیکنه ممکنه تنفس و ضربان قلبش کند شه و یا خدایی نکرده قطع شه

یه خانومی اینطور بود بچش تو ۳۰هفته نارس ب دنیا اومد با وزن ۸۰۰گرم 

انشالله ک برای شما اینطور نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلوهای من یکیشون یه شریان کم داشت دکتر گفت مشکلی نداره اصلا انشالله مال شمام همینجورباشه

سلام عزیزم منم دخترم تک شریانه دوهفته دیگه بایدبرم اکوی قلب میخواستم بدونم بارداریتون چطور بود؟خدای نکرده مشکلی نداشتین واینکه چه ازمایشایی واسه تعیین سلامت دوقلوهای گلتون انجام دادین میبخشید زیاد شد خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدین

خداجونم شکرت❤❤❤
سلام عزیزم منم دخترم تک شریانه دوهفته دیگه بایدبرم اکوی قلب میخواستم بدونم بارداریتون چطور بود؟خدای ...

سلام عزیزم من خداروشکر بارداری خیلی خوبی داشتم نه سرکلاژ نه هیچی روزموعدم زایمان کردم من همون ازمایشایی که دکترم میگفت فقط رفتم اخریش همون که وضعیت جنین و نوع قرارگیریش بود رفتم نگران نباش بچهامم هیچیشون نبود اون که تک شریان کم داشت خیلی نحیف بود و بی جون که الان تپل تر از اون یکیم شده

یک بچه پرویی شده که نگو😉

سلام عزیزم من خداروشکر بارداری خیلی خوبی داشتم نه سرکلاژ نه هیچی روزموعدم زایمان کردم من همون ازمایش ...

الهی بگردم خدا حفظشون کنه انشالله زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن خیلی امیدوارم کردین ممنون که جواب دادین واسه منم دعا کنین لطفا ازپریروز که توسونوی انومالی گفتن بهم خیلی استرس داشتم 

خداجونم شکرت❤❤❤
سلام عزیزم من خداروشکر بارداری خیلی خوبی داشتم نه سرکلاژ نه هیچی روزموعدم زایمان کردم من همون ازمایش ...

ببخشید بازم میپرسم ازمایش آمینوسنتزهم شمادادین؟اخه دکترمن فقط اکوی قلب گفته ازامینوسنتزم میترسم ازدکترم نپرسیدم لازمه انجام بدم یانه

خداجونم شکرت❤❤❤
الهی بگردم خدا حفظشون کنه انشالله زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن خیلی امیدوارم کردین ممنون که جواب دادین ...

ممنون عزیزدلم

خانم گلی من میفهمم چقدر استرس داری مثل من که گریه زاری میکردم وهمش میگفتم ایا بچه چش میشه ولی دلتو بده دست خدا اصلا هم استرس نداشته باش عزیزکم هیچ چیز خطرناکی نیس که بچه را تهدید کنه من هیچ ازمایش اضافه ای دکتر برام ننوشت نه امینو نه چیز دیگه نظر دکترتم مهمه عزیزم

ممنون عزیزدلم خانم گلی من میفهمم چقدر استرس داری مثل من که گریه زاری میکردم وهمش میگفتم ایا بچه چش ...

فدات عزیزم ممنون که درک میکنی خیالموخیلی راحت کردی گلم شما هرماه سونو میدادین؟بازم ببخشید خیلی سوال کردم عزیزم انشالله دلتون همیشه شاد باشه

خداجونم شکرت❤❤❤

من هرچی ازمابش وسونو ونوارقلب جنین وتست بوده امینوسنتز توبارداریم دادم اخرشم همش گقتن سالمه ریزس ممکنه ان ای سی یو بخواد دنیا بیاد چه ها که نکشیدم چقداسترسو گریه کردم تست نمونده نداده باشم 

بعدم دنیا امد با وزن ۲۱۸۰ ولی قندش افتاد ولی ریش کامل بور امپول زدم ان ای سیو نخواس بعدم زردی گرف بستری شد بعدش زردیش طول کشید وازمایش عفونت ادراری دادم 

غربالگریش نشکل نداش برا وزنش تاراحتم دوبار دیگه تست تیرویید داده 

شوهرم رفته الان جوابشو بگیره خداکنه مشکل نداشته باشه دوتای قبلی که خوب بوده 

بند نافم خوب بوده ولی ننیدونم چرا وزن نگرف الانم ۴۳۰۰شده تودوماهونیم

فدات عزیزم ممنون که درک میکنی خیالموخیلی راحت کردی گلم شما هرماه سونو میدادین؟بازم ببخشید خیلی سوال ...

اره تقریبا چک میکردن هرماه چون دوقلو پرخطر حساب میشه عزیزم