2777
2789

تو خواب دیدم رفتیم باغ دوست شوهرم که پر بود از ذرت و بوته های تمشک سیاه زغال اخته

من تا اونارو دیدم هیجان زده شده بودم تا ازشون بخورم یه تمشک چیدم خوردم شیرین و خوشمزه بود

بعد هی تو دلم ارزو میکردم بذارن من از اینا بچینم که یهو دیدم صاحب باغ یه کیسه اورد توش پر تمشک و زغال اخته و البالو 

بیرون هم چندتا بلال شیرین چیدیم

من باردارم هنوز جنسیت بچه رو نمیدونم دیدن اینجور خواب ها ایا ربطی به جنسیت داره؟

سر دخترم چندبار خواب سیب قرمز دیده بودم که تعبیرش دختر بود

حالا میخواستم بدونم تعبیر این خواب چیه

یا کسی اینجور میوه ها دیده تو بارداری بچش چی بود

😂😂😂من اوایل بارداریم ویار ک داشتم تو خواب میدیدمش فرداش ک پا نیشدم سریع ب شوهره بیچارم پیام میدادم اونم در ب در دنبالش میگشت تا پیداش میکرد

خواب گوجه سبز، انجیر،توت سفید  دیده بودم 

😂😂😂من اوایل بارداریم ویار ک داشتم تو خواب میدیدمش فرداش ک پا نیشدم سریع ب شوهره بیچارم پیام میداد ...

من تو این بارداری خیلی کم پیش میاد هوس چیزی کنم 

بچتون دختره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی هر میوه های تو خود بارداری ببینی تعبیر جنسیت رو داره ولی هرچی گشتم این میوه ها که من دیدم ...

عزیزم انشالا که خیره ،تمشک رو یجا نوشته اگه شیرین باشه خوبه واگه ترش باشه خوب نیست ،تعبیر خواب بنفش رو دانلود کن توش همه چیی رو نوشته

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
ممنون ازتون شیرین بود اونی که خوردم تو خواب

بلال هم نوشته نشانه موفقیت در زندگیست

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت