2777
2789

به خاطر پولشه؟ ترسه؟ قیافه شه؟ افاده شه؟ احترام به خودشه  یا چی؟ 

موردایی که من دیدم این طوری بوده که به کسی احترام می ذارن که به بقیه بی احترامی و بی حرمتی کنه. نظر شما چیه؟

طرف سیاست داره بلده چه طوری حرف بزنه و رفتار کنه .

بعدشم تازگیا نمیدونم چرا  به نظرم وقتی آرایش میکنم فروشنده ها یا ... بیشتر بهم احترام میذارن 

اگه طرف مقامی داشته باشه و کار طرف پیشش گیر باشه با احترام رفتار میکنن تا کارشون راه بیفته 

بعضی چون بی دلیل از ادم بدشون میاد کمتر به آدم احترام میزارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من احترام دوطرفه هست اگه بهم احترام بزارن احترام میزارن نذارن من میشم این خودش 

دقیق نمیدونم ولی فک کنم طرف یه موج منفی میفرسته و باعث میشه طرف خوشش نیاد 

یا طرف به خوشبختی ، زیبای ....طرف حسودیش میشه 

نظر شما چی هست؟

به نظر من احترام دوطرفه هست اگه بهم احترام بزارن احترام میزارن نذارن من میشم این خودش 

من چرا این طورفکرنمی کنم؟ بعضیا رو دیدم هر چه بهشون احترام گذاشتم بیشتر بی احترامی کردن. 

من چرا این طورفکرنمی کنم؟ بعضیا رو دیدم هر چه بهشون احترام گذاشتم بیشتر بی احترامی کردن. 

اون خودش بی فرهنگ و بی کلاس هست وقتی بهش احترام میذاری فک میکنه کییییییییی هست بی احترامی میکنه بگه مثلا من خیلی سرترم فک کنم البته

دقیق نمیدونم ولی فک کنم طرف یه موج منفی میفرسته و باعث میشه طرف خوشش نیاد  یا طرف به خوش ...

اتفاقا من جوریم که بیشتر اداما ازم خوششون میاد چون بع نظرشون مهربون و خونگرم میام ولی بعضیا بهم بی احترامی می کنن. دلیلشو نمی دونم

اتفاقا من جوریم که بیشتر اداما ازم خوششون میاد چون بع نظرشون مهربون و خونگرم میام ولی بعضیا بهم بی ا ...

شاید شما هم مثل من زود رنج هستین و رفتار اون ها رو بی احترامی تلقیی میکنین

شاید شما هم مثل من زود رنج هستین و رفتار اون ها رو بی احترامی تلقیی میکنین

نه اخه خیلی دقت کردم، مثلا من وارد جایی بشم اون شخص به پام بلند نمی شه ولی برا کسی که از من کوچیکتره و خیلی از خودمتشکره بلند میشه یا پسوند خانم بهش میدن ئلی به من نه

نه اخه خیلی دقت کردم، مثلا من وارد جایی بشم اون شخص به پام بلند نمی شه ولی برا کسی که از من کوچیکتره ...

این اتفاق ها واسه منم افتاده ولی کسی که بیشتر از من بهش احترام گذاشتن خیلی زیاد عشوه میاد یا با ناز حرف میزنه و کوه اعتماد به نفسه