2777
2789
عنوان

اقوام همسر

291 بازدید | 25 پست

بچه ها شما اگه کسی بهتون به شوخی توهینی کنه به شوهرتون میگید ؟؟؟ من و همسرم ازدواجمون سنتی نبود رو همین حساب یکی از اقوام نزدیکشون به خودش اجازه داد جلو خانوادم بهم در قالب شوخی توهین کنه راجع به نوع ازدواجمون !!!منم برخلاف میلم مجبور شدم به همسرم انتقال بدم این موضوع رو . همسرم هم به شدت عصبانی شد و دعوای بدی باهاشون راه انداخت حالا اون خانم پیش خانواده همسرم جوری جلوه داده که من ادم دو بهم زنی هستم و حرفش بی منظور بوده!!!!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درستی کردی شما

اولا اینکه ازدواج شما وهمسرتون مسلما هم به شما هم به همسرتون مربوطه حالا هر مدلی که میخاد باشه پس باید همسرتونم درجریان باشه

دوم اینکه اینجوری شاید یکم دلخور بشن ولی حدو مرزشونو یاد میگیرن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اگه بدونم ممکنه دعوا راه بندازه هرگز نمیگم یه حرف ارزش این چیزارو نداره

اخه حرف خوبی نزده منم رو حساب بزرگتر بودن ایشون چیزی نگفتم ولی حرفشون تو این مضمون بود که من اگر دختر خوبی بودم دوست نمیشدم واسه ازدواج و اینجور چیزا!!!!

اصلا درمونده شدم چون بهم میگن درسته حق با تو بود ولی نباید به همسرت میگفتی که دعوا بشه!!!!

بسيار بيجا كرده. شما بهترين كار رو كردين. الان ديگه مواظب حرف زدنش مي شه.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بسيار بيجا كرده. شما بهترين كار رو كردين. الان ديگه مواظب حرف زدنش مي شه.

من فقط بهشون گفتم که دوستی ما زیر نظر خانواده بود و حد و مرز داشت بعدش بغض کردم ادامه ندادم و به همسرم گفتم حالا مدام نصیحت میشنوم که شوهرتو ننداز به جون بقیه   

حالم از این جور ادما بهم میخوره موزی و دو بهم زن بعد کار زشت خودشون و میندازن گردن یکی دیگه.

شما بهترین کار و کردی که گفتی همسرتم خوب کرده دعواش کرده موزی رو

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من فقط بهشون گفتم که دوستی ما زیر نظر خانواده بود و حد و مرز داشت بعدش بغض کردم ادامه ندادم و به همس ...

غلط کزدن از این به بعد توبه میکنن که کمتر فضولی کنن،خیلی کار خوبی کردی که به شوهرت گفتی 

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
من فقط بهشون گفتم که دوستی ما زیر نظر خانواده بود و حد و مرز داشت بعدش بغض کردم ادامه ندادم و به همس ...

از قضا بايد به همسرت بگيد. به قول دكتر هولاكويي خانواده شوهر حق ندارن عروس رو اذيت كنن چه زباني و چه عملي. اگر اذيت كردن ، همسر نبايد خودش رو عقب بكشه و بگه كه اين حرفا و كارا به من مربوط نيست و خاله زنكيه. چون زن رو در  اتش جنگ نا برابر ميندازه. شما بهترين كار رو كردين

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

منم بودم میگفتم و میگم

و دقیقا اقوام همسرم هر مراسمی ک منو میبینن کم نمیذارن از حرفای بیجا...و منم منتقل میکنم ب همسرم ک حداقل درد و دلی باهاش داشته باشم

بعد دو سال ک ب مادرشوهرم انتقال دادیم نمیخواد قبول کنه ک خانواده خودش چ برخوردایی دارن با ما...و قهر کرده...ما هم قهر کردیم 

منم بودم میگفتم و میگم و دقیقا اقوام همسرم هر مراسمی ک منو میبینن کم نمیذارن از حرفای بیجا...و منم ...

اینقدر بهم گفتن نباید میگفتی و حالا گفتی دیدی چه دعوایی شد و ........من حس میکردم من ادم بدی هستم و نباید میگفتم !!!!!!!!!  

اینقدر بهم گفتن نباید میگفتی و حالا گفتی دیدی چه دعوایی شد و ........من حس میکردم من ادم بدی هستم و ...

ولی من اصن‌ چنین حسی ندارم ک ادم بدی هستم...اتفاقا اشتباه کردم ک از روزای اول عقدمون برخورد نکردیم...الان ک باردارم تا شوهر خاله شوهرم نظر میده ک چرا من باردار شدم...اینا همش تقصیر خود ما بوده اگه همون اول حیا ب خرج نمیدادم برخورد میکردم تو این مدت انقد خودمو با همسرمو عذاب نمیدادم ک مادرشوهرم تهش از من طلبکار شه ب شوهرم محل نده

مهم نیس مهم زندگی خودمه