2777
2789
عنوان

پیامی از آنسوی جهان ابدیت ..

595 بازدید | 50 پست

پیامی از آنسوی جهان ابدیت..

ای زندگان عالم دنیا..

اگر آنچه را که ما می دیدیم شما می دیدید،

همانند زنان فرزند مرده که مشت اندوه به سینه می کوبند و اشک جدایی از دیده می بارند،

سراسیمه و پریشان سر به بیابان می گذاشتید و بر کردار زشت خویش اشک پشیمانی می ریختید...

و آنچنان آشفته و پریشان احوال و سرگردان می شدید که دارایی خویش را بی هیچ نگهبانی رها می کردید و سر به کوه و دشت می گذاشتید..

شما ای انسانها!

بدانید بالاخره از دنیا و آنچه در آن است روزی دست خواهید کشید و از آن جدا خواهید شد و به راهی روان خواهید شد که ما رفتیم...

افسوس که با آن همه قدرت و توانایی که داشتیم روزی پیکر بی جانمان را با ناتوانایی بسیار بر مرکبی چوبین سوار کردند و به سوی قبرستان خاموش بردند و در قبر میهمان اعمالمان کردند؛

اکنون ما در دیاری هستیم که جملگی در هول و هراسند و در میان گروهی هستیم که به ظاهر آسوده خوابیده اند اما در واقع اسیر و گرفتارند..!

ای بندگان خدا ...

اکنون که در آرامش هستید و قلم فرشتگان نویسنده کردار شماست به کردار و رفتار پسندیده بکوشید!

باشد که مورد رحمت و آمرزش پروردگار عالم قرار گیرید و از رستگاران شوید..

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودم تنهام ترسیدم😨

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

شاید تاچندسال پیشاز مرگ نمیترسیدم ولی درحال حااضر اینقدر سست شده عقایدم و اینقدر بار گناهام زیاد شده اینقدر ب این دنیا تعلق خاطر پیداکردم  ک اسم مرگ وجودمو میلرزونه.خدا خودش هدایتمون کنه