2777
2789

خیلی سال پیش بود

یه مهد غیرانتفاعی میرفتم 

مارو برده بودن یه سالن بزرگ ‌بسکتبال با خانواده و اولیا و بقیه مهدا ... آره و اینا خَیلی بودیم 😅😅😅😅

برای تاتر و نقاشی و سرود فنچا 😕😕😕😕

خلاصه تم گروه سرود هممون لباس عروس بود رفتیم رو صحنه و شروع کردیم سرود خوندن من مامان بابامو انگار بعد ۳ قرن و خورده ای سرود تو تماشاچیا دیدم و جومنو گرفت ....😕😕😕وسط سرود نعره زدم ماااامانییییی عین اوسکولا دستمو تکون میدادم💔 بعد مربیمون اومده دستمو گرفت که دهنمو ببندم

‌میگه دیدیم یه دختر  با سرعت یوز ایرانی از بین اونهنه جوجه اومد بیرون😞😞😞

مامانم گفت داشتن میومدن سمتت که دیدیم تو لباس عروستو در اوردی و لختتتت میدودی سمتم میگفتی مامان 😕😕😕😕😅😅😅😅

تا مامانم اومده بغلم کرده صبحشم گفتن بچتون احتمالا بیش فعاله ببرید دکتر 😞

قضاوتم نکنید خب هر چقد منتطر موندم دوماد نیومد عصبی شده بودم😂💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

البته اگه از ۳ بار شکستن سرم چشم پوشی کنم بزرگترینش این بود 💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاااام سوگلی جونم 😍😍😍😍

سلام به روی ماهت ❤❤❤

اعتراف میکنم ک شاشو بودم حال نداشتم برم مستراح مامانم میگف جیش داری بیا بریم میگفتم ننننننه بعد نیشمو بازمیکردم و خودمو خیس میکردم نمیدونم چراانقد بیشرف و عوضی بودم فازم چی بود

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

من یبار بچه بودم،اومدم با پسر همسایه خیر سرمون عمق اب چاه رو اندازه بگیریم،

پسر همسایه ی خلاق ماهم شیلنگ آب رو باز کرد و برد توی چاه

یدفه شلنگ از دستش در رفت😨😨😨😨

سرشم کتک خورد طفلک😂😂😂😂😂😂

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇