2777
2789
عنوان

وسط سینه

30311 بازدید | 37 پست

خانومای با تجربه من یکسالی هست که  وسط سینه هام جوش های ترشح دار میزنه هر چیم صبر کردم که خودش خوب شه نشد که نشد . پودر بچه ، پمادای تتراسایکلین و بتامتازون و تریامسینولون ان ان و هر روزم دوش می گیرم و بهداشتو رعایت میکنم ، الانم اومدم که مشاوره ی اخرو ازتون بگیرم که اگه شد گه شد ولی اگه نشد  دیگه برم دکتر . لطفا کمککککککککککککک   

همه چی درست میشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم. به هم چسبیده هست؟

اره . سینه هام بزرگه    . ی یک هفته ای هم پارچه گذاشتم پارسال . الانم چند ماهه اکثر لباسایی که میگیرم نخی ان .

همه چی درست میشه   
بو داره ولی چون هر روز میرم حموم حس نمیشه . درد ندارم

منم چند سال قبل بالای سینم یه جوش زد فشارش میدادم خالی میشد و بو میداد چند روز بود دوباره سفت میشد فشار میدادم

هنوزم هست و نه بزرگتر شده نه درد داره از اولم درد نداشتم

دکترم نرفتم

فکر کنم الان حدود هفت سالی بشه دارمش

« خدایا شکرت »

منم یه مشکل اینجوری دارم دکتر روم نمیشه برم دکتر وسط سینه هام لک شده انگار فکرمیکردم عرق سوز شده اما نمیره کسی چیزی میدونه؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

من چون سینم بینش فاصله نیست اینجوری میشدم خیلی. دکتر هم رفتم گفت علتش اینه پوست روی پوست قرار میگیره و باعث چرک کردن میشه‌ . همیشه هم از این لباس زیر معمولیا میپوشیدم. چند وقتیه لباس زیر خوب میگیرم که خیلی فشار نمیاره که بیشتر بچسبن ‌ . از اون موقع خوب شدم‌ ‌ . واسه من گاهی دردناک هم بود

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
منم چند سال قبل بالای سینم یه جوش زد فشارش میدادم خالی میشد و بو میداد چند روز بود دوباره سفت میشد ف ...

متاهلید ؟  شوهرتون با این موضوع مشکلی نداره ؟

همه چی درست میشه   
منم یه مشکل اینجوری دارم دکتر روم نمیشه برم دکتر وسط سینه هام لک شده انگار فکرمیکردم عرق سوز شده اما ...

من اینجوری شدم رفتم متخصص پوست گف بیماری پیتوریازیسه.الان چندماهه تحت نظرم بهتر شده

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟