2777
2789
عنوان

دوستم اشتباه میکنه؟

415 بازدید | 36 پست

بچه ها دوست من چند ماهه با یه پسری اشناشده پسره شغلش خوبه خونه و ماشین داره اخلاقشم خوبه تحصیلاتم داره پسره همه جوره هواشو داره همیشه درکنارشه فقط قیافش یکم معمولیه چشاش سبزه قیافشم معمولی پیرهن شلواری رسمی و اینکه نه سال ازش بزرگ تره بنظرتون انتخاب بدیه؟خگدش نگران اختلاف سنیه چهره هم ک خیلی معمولیه

نظر شما خانمای با تجربه چیه

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی رفت خواستگاری بیادبپرسه الان ک باهم دوستن میحوادچکارنظربقیه رو.بعدشم بعدازدواج نون وقیافه نمیخوادبخوره یانون چشمهای سبزشو اخلاق مهمه

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
وقتی رفت خواستگاری بیادبپرسه الان ک باهم دوستن میحوادچکارنظربقیه رو.بعدشم بعدازدواج نون وقیافه نمیخو ...

اخه رابطشون قراره رسمی بشه تادهفته دیگه

پوششو که خودش میتونه باهاش بره خرید به سلیقه خودش باشه اخلاق مهمه سنشم ک زیادی کم باشه باید بچه داری کنه زندگیشون میشه مث تامو جری بعد اخلاقم خونوادش  و درامدش مهمه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
پوششو که خودش میتونه باهاش بره خرید به سلیقه خودش باشه اخلاق مهمه سنشم ک زیادی کم باشه باید بچه داری ...

درامدش ک خوبه حتی گفته اپارتمانم خیلی چیزاش تکمیله

بستگی داره دوست داشتنشون دو طرفه باشه و اینکه دوستت عاشقشش شده اگه واسش قیافه مهم نیست مشکلطنیست در ...

قیافش بدم نیستا ولی خیلی معمولیه با شخصیت میزد از رو عکس ک دیذم

خوب پس خوبه منم با شوهرم ۹ سال اختلاف سن داریم

همدیگه رو میفهمید؟

ظاهر چقد مهمه