من وشوهرم هموخیلی دوس داریم،باکلی زحمت بهم رسیدیم،ولی از وقتی ازدواج کردیم دعواهای الکی مون بشدت بزرگ میشن و یه هفته حتی سردی میندازه بینمون،امروزم سراینکه دوبارمهربون گفتم گلدونو نذار اونجا و گذاشت داد کشیدیم سرش و دعوامون شد،حسابیه حسابی،توروخدا اگه کسی کتابی چیزی میدونه بهم معرفی کنه،دعواهامون همش سرچیزای بیخوده الان که یه سال از ازدواجمون میگذره کمترشده ولی بازم هست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه عادت داره وقتی عصبی میشه میره میخوابه منم نمیتونم تحمل کنم میرم سراغش و از لحظه ای که میرم سراغش همه چی بدترمیشه و کلا حرمتا میشکنه،ما واقعا مشکلی نداریم،مشکل فقط تند بودن و زود عصبی شدن منه،مشکل دعواهای الکیه که بشدت بزرگ میشه
خو تو چرا سر یه مرد داد میزنی وغرورشو جریحه دارمیکنی خوب بود با همون گلدون میزد توسرت؟ 😂
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بنظرم یكم طبیعی ولی خب احتمالا سنتون كمه! آدم تو سن كم هی دعوا میكنه سر چیزای الكی ولی در كل سعی كن بیشتر رو خودت كنترل داشته باشی هر بار خواستی عصبانی بشی و چیزی بگی یه چند دقیقه سكوت كن فكر كن به رفتارت
به نظر من شما طبعت صفراست باید صفرات رو خاموش کنی.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بخدا دست خودم نیست،من بچگی سختی رو پشت سر گذاشتم بیشتر این حساس بودنا و زود عصبی شدنام از اون میاد،اما واقعا میخوام عوض شم کتابی چیزی میشناسین کمکم کنه؟
معمولا اونایی که نو جوونی صفرا بودند قدشون هم بلند تره
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)