2777
2789
عنوان

یکی به من بگه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست
یه عادت داره وقتی عصبی میشه میره میخوابه منم نمیتونم تحمل کنم میرم سراغش و از لحظه ای که میرم سراغش ...

عزیزم رو خودت کار کن خودتو کنترل کن تو باید منبع آرامش خونه باشی این اخلاقاتو ترک کن داد نزن سرش مهربون و با حوصله باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکس مزاج خونت آتیشیه اگه زود عصبانی میشی یه ذره تند خویی داری سفیدی چشم  ورنگ پوست کمی ب ...

آره تقریبا اینجوریم،چیکار باید بکنم؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

گرمی نخور

شربت آبلیمو عالیه

چند تا آلو بخارا خیس کن تو یه لیوان آب صبح بخور

خرما خوردی پشت بندش آب بخور

به مرور میبینی صفرات اومده پایین و نرم خو تر شدی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم رو خودت کار کن خودتو کنترل کن تو باید منبع آرامش خونه باشی این اخلاقاتو ترک کن داد نزن سرش مهر ...

توحالت عادی خیلی اوکی و خوبم،ولی وقتی عصبی میشم دیگ همه چیز فرق میکنه نمیدونم باید چطوری رو خودم کار کنم

شوهرمن صفراست شدید میاد خونه تندی بهش شربت میدم حالش جا بیاد بنده خواهم میگه عجب زنی دارم

نمیدونه دسیست تا خوش اخلاق باشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

گاهی یه سکوت یا یک نگاه ناراحت ،  یا یه بی محلی از صد فریاد کوبنده تره .جایگزین کن تا برات جا بیافتد و معجزه اشو ببینی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

فردا مهمون داشتیم پاشدیم باهم خونه رو تمیز کنیم،اومد گفت نمیدونم خاک این گلدونو عوض کنم فلان وبهمان دوبار مهربون گفتم عزیزم بذار بعداز تموم شدن کارا گفت نه ۵دیقه طول میکشه..منم عصبی شدم داد کشیدم سرش رفت خوابید رفتم سراغش همه چی داغون شد،مهمونی فردامم زنگ زدم کنسل کردم،از ظهر خونه آشفتش،نمیدونم ماچرا هرجمعه باید دعوامون بشه

گاهی یه سکوت یا یک نگاه ناراحت ،  یا یه بی محلی از صد فریاد کوبنده تره .جایگزین کن تا برات جا ب ...

خودشم میگه وقتی ازم ناراحتی کافیه باناراحتی یه نگام بکنی من خودم به غلط کردن میفتم،ولی بخداا نمیتونم دوبار میکنم بارسوم از کوره در میرم

خودشم میگه وقتی ازم ناراحتی کافیه باناراحتی یه نگام بکنی من خودم به غلط کردن میفتم،ولی بخداا نمیتونم ...

تمرین تمرین .شده به انگشتت کش ببند .مردا از زن غرغرو و فریاد زن فرارین.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان چیکارکنم بنظرتون،خونه خالم یه شهردیگست قراربود همین هفته برم تنهایی یه هفته ای بمونم و برگردم،بنظرتون فردا یا پس فردا برم؟یابمونم خونه آشتی کنیم بعد برم؟پس فردا هم تولدشه ولی نمیخوام کاری کنم...تواین دعواهم شاید اولش تقصیرمن بود ولی منو کم ناراحت نکرد...

جالب اينجاست اون بدبخت ميره بخوابه تو آروم بشى بازم تو بيخيال نميشى .پيگير كى بودى تو 😁

نه میره بخوابه خودش آروم شه😐😐،آررره اصلا نمیتونم بیخیال شم بدتر حرصم میگیره میگم من دارم جلز ولز میکنم این خوابیده