2777
2789
عنوان

قانون جذب

463 بازدید | 35 پست

تا حالا نتیجه گرفتین؟🤔

میخام بدونم چطوریه، ازش بدونم🤔

اگه کسی اطلاعاتی داره بگه بهم🤗

😐دارم به یه چیزی خیلی فکر میکنم‌میخام اتفاق بیوفته 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این سوال تکراریه ، فقط نگین به هرچی فکر کنی جذبت میشه که این نیست فرا تر ازین حرفاست 

عزیزم خیلی از سوالات و تاپیک های دیگه هم‌تکراریه😊

من داخل تاپیکااینو ندیدم وگرنه تاپیک با این عنوان نمیزدم میرفتم اونارو میخوندم 

عزیزم خیلی از سوالات و تاپیک های دیگه هم‌تکراریه😊 من داخل تاپیکااینو ندیدم وگرنه تاپیک با این ع ...

عزیزم فقط فکر کردن بهش نیست باید حسش کنی اون چیزی رو.ک میخوای، میخوای بیشتر بدونی، کتاب راز رو بخون یا فیلم راز رو دانلود کن ببین

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
عزیزم فقط فکر کردن بهش نیست باید حسش کنی اون چیزی رو.ک میخوای، میخوای بیشتر بدونی، کتاب راز رو بخون ...

ممنونم😘😘😘

عزیزم من کل زندگیمو با قانون جذب ساختم

اما قانونیه که کاملا باید روز مسلط باشی وگرنه موفق نمیشی

مستند رازو ببین درباره قانون جذبه و عالیه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عزیزم فقط فکر کردن بهش نیست باید حسش کنی اون چیزی رو.ک میخوای، میخوای بیشتر بدونی، کتاب راز رو بخون ...

وای امضات عالیه کلی انرژی گرفتم ازش😍😍😍😍😍

من تجربه کردم شدیدددددد

ولی برای براورده شدن ارزومم هرچی توانم بود انجام دادم با اینکه احتمال براورده شدنش صفرررررر بود بقبه شو سپردم دست خدا

البته من اون موقع نمیدونستم دارم از قانون جدب استفاده میکنم بعد ها ک خوندم دیدم ناخوداگاه دقیقا کاراهای قانون جدب رو انجام میدادم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
عزیزم من کل زندگیمو با قانون جذب ساختم اما قانونیه که کاملا باید روز مسلط باشی وگرنه موفق نمیشی مس ...

یعنی فقط همین چیزایی که کتاب یا مستند راز گفته رو باید انجام داد دیگه حله؟؟؟😂😂😍

فقط اینو میتونم بهت بگم قانووووون جذب واقعا وجود داره

من خیلی برام اتفاق افتاده ولی همشون و ناخواسته و نادانسته داشتم از قانون جذب استفاده میکردم

مثلا قبل ازدواج شوهرمو دیدم (شوهرم گفته بود من از اینجا یعنی محیط کار عمرا ازدواج بکنم)منم خاک تو سرم خیلی دوسش داشتم توی دل خودم همش میگفتم ک ی روزی این از این کار میره بیرون اونم اجباری  بعدش با من ازدواج میکنه

ب طرز عجیبی بهعد یکماه گفتن فلانی اخراج شده و خودش همش میگه بزارین بیام سرکارم و بعد رفتنش ب طرز عجیبی بهم درخواست ازدواج داد

یعنی هنگ کردم هم خودمو هم بقیه ک اینکه هرچی میگفت همونکارو میکرد چرا یهو ....

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
من تجربه کردم شدیدددددد ولی برای براورده شدن ارزومم هرچی توانم بود انجام دادم با اینکه احتمال براور ...

واییییییی 😍چه خوب

یعنی شما هیچی نمیدونستین ازش؟؟؟

یعنی فقط همین چیزایی که کتاب یا مستند راز گفته رو باید انجام داد دیگه حله؟؟؟😂😂😍

بله

قانون جذب توضیح خاصی و مهمی نداره

ولی طرز انجام دادنش و مهمه....اینکه چجوری با افکارت از این قانون چیزی میخوای مهمه.

البته استارتر اینو بگما من از روی بد طینتی این ارزو و نمیکردم ک اخراج بشه ی چیزی شبیه این بود ک تو دلم افتاده بود ک این اخراج میشه و منم با تمام وجودم نمیدونم چرا باورش کرده بودم (از روی عمد این فکر و نکردم من که باهاش پدر کشتگی نداشتم تازه عاشقشم شده بودم و تازه نکرانشم میشدم ک ای وای این اگه از کارش اخراج شه و عروسی کنیم پس از کجا خرجی زندگیمونو دربیاریم  یعنی تا این حد باور کرده بودم حالا بیچاره اصلا از چیزی خبر نداشتا اصلا هم منو نمیشناخت چون من ی کارگر ساده بودم)