2777
2789
عنوان

خوابگاهیا

1995 بازدید | 21 پست

سلام 

لطفا بیاید نظرتون رو بگید که تخت پایین بهتره یا بالا 

طبقه چندم برم 

و هر چیزی که تجربه زندگی در خوابگاه دارید و فکر می کنید نیازه بدونم رو 

خییییلی ممنون میشم ❤️😂✌🏻

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

من دوست نداشتم کسی رو تختم بشینه اخه بچه ها از بیرون میان خسته ان میشینن رو تخت پایین بالاخره الودگی داره من بالا را براشتم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت بالا. تخت پایین همش ولو میشن تو تختت و حریمی نداری. اگه به ملافه حساسی برو بالا. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

تخت پایین...اگه آسانسور داره طبقات بالا اگه ندلره اول و دوم...اابته به فکر روزایی ک برق قطعه یا آسانسور خرابه باس...طبقه اول و دوم خیلی خوبه از هر لحاظ ...من با ده سال زندگی خوابگاهی این بهت میگم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

خوابگاهی نیستم.ولی به درد ودل دوستای خوابگاهیم گوش کردم😅😅

تخت بالا بهتره

سعی کن نظافتو رعایت کنی

ساعت خوابت هماهنگ باشه با بقیه

در اتاق و کمدتو فرت و فرت باز و بسته نکن و محکم نبند😅😅

Have no fear..the dentist is here

من یادمه تخت پایین بیشتر طرفدار داش. البته ما خیلی صمیمی بودیم و حساس نبودیم هیچکدوم. دیگه باید قبول کنی اگه تختت پایین باشه عمومی میشه و فقط شب موقع خواب مال خودته. اگه دوس نداری بالا رو انتخاب کن. البته من فقط سال اول تخت دوطبقه داشتیم. سالهای بعدش اتاقمون دو یا سه نفره بوده و تخت ینفره.

طبقه دوم بهتره.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

عزیزم اگه با هم اتاقیات تا ترم آخر با هم باشین هی هر ترم نوبتی جا به جا میشین من که هم اتاقیایه خیلی خیلی خوبو با فرهنگی داشتم همه مرتبو تمیز راجب تخت هیچ موقع به مشکل نخوردیم ترمی یه بارم کل اتاقو میشستیمو میسابیدیم با هم

بنظر خودم پایین بهتره چون وسیله هاتو میتونی بذاری زیر تخت

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...