الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تخت بالا. تخت پایین همش ولو میشن تو تختت و حریمی نداری. اگه به ملافه حساسی برو بالا.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تخت پایین...اگه آسانسور داره طبقات بالا اگه ندلره اول و دوم...اابته به فکر روزایی ک برق قطعه یا آسانسور خرابه باس...طبقه اول و دوم خیلی خوبه از هر لحاظ ...من با ده سال زندگی خوابگاهی این بهت میگم
من یادمه تخت پایین بیشتر طرفدار داش. البته ما خیلی صمیمی بودیم و حساس نبودیم هیچکدوم. دیگه باید قبول کنی اگه تختت پایین باشه عمومی میشه و فقط شب موقع خواب مال خودته. اگه دوس نداری بالا رو انتخاب کن. البته من فقط سال اول تخت دوطبقه داشتیم. سالهای بعدش اتاقمون دو یا سه نفره بوده و تخت ینفره.
عزیزم اگه با هم اتاقیات تا ترم آخر با هم باشین هی هر ترم نوبتی جا به جا میشین من که هم اتاقیایه خیلی خیلی خوبو با فرهنگی داشتم همه مرتبو تمیز راجب تخت هیچ موقع به مشکل نخوردیم ترمی یه بارم کل اتاقو میشستیمو میسابیدیم با هم