2777
2789

میخام برم آموزش یه آموزشگاه آرایشگری خوب که خوب یاد بده بهم معرفی میکنید😊😘

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همین یدونه اس  سیب سرخ حوا هم خوبه

نه زیاد هست آموزشگاه ولی اکثرا از سر باز میکنن

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

سلام عزیزم .من میرفتم تهران دوره میدیدم.و یه آموزشگاه خوب برای آرایشگری سراغ دارم . میتونم بگم واقعا تو تهران مثل این وجود نداره. خیلی دقیق آموزش میدن و قیمتهاشون هم مناسبه . اخلاقشون خوبه.  مدرک رسمی هم میدن که قابل ترجمه هستش . من و خواهرم  میخوایم آرایشگاه تاسیس کنیم و من دوره میکاپ و شنیون و کاشت ناخن  و پاکسازی تخصصی پوست با دستگاه رو آموزش دیدم .  خیلی دقیق آموزش میدن .الان خواهرم هم داره دوره کوتاهی و کاربامواد و تاتو و هاشور ابرو  و کاشت و اکستنشن  مژه  رو آموزش می بینه.. 

خیلی راضی هستیم  من که آزمون رو دادم و مدرک هم گرفتم الان منتظر خواهرم هستم تا مدرک هاشو بگیره... تا بتونیم دنبال کارهای اداری بریم و... اگه واقعا میخوای خوب همه چی باد بگیری برو اینجا خیلی خوب هم راهنمایی میکنن اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲.    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ آموزشگاه آرایشگری مهستان

میخوام یه واقعیت بگم آموزشگاه سیب سرخ حوا 2 تا خواهر بودن که من هنرجوشون بودم خواهر بزرگ با نامردی تمام خواهر کوچک بیرون کرد  حتما قبل از ثبت نام راجع به آموزشگاه تحقیق کنید. نازنین آموزشگاه سیب سرخ فعالیت می کنه این شماره 09125811928

سیب سرخ حوا 

انتخاب اول و اخر هر فردی که میخواد بعد از دوره ی اموزشی بتونه به عنوان یه فرد موفق تو بازار کار مطرح باشه 

ادرسشون :نوروزیان نبش حکمت 12 ساختمان معین طبقه بالای بستنی گل یخ طبقه 3 

09122810056-33660056

من خودم پیششون دوره دیدم و ارایشگاه زدم و واقعا همیشه دعاگوی مربیم نوش افرین جون هستم 

میخوام یه واقعیت بگم آموزشگاه سیب سرخ حوا 2 تا خواهر بودن که من هنرجوشون بودم خواهر بزرگ با نامردی ت ...

شمام اگر خوب اگاه باشین میدونین که قبلا سیب سرخ حوا اونجا بود و اون نامردی که ماله خواهر کوچیکه بود که جای خواهر بزرگترش اموزشگاه زد البته نوش آفرین جون خیلی قوی تر از این حرفهاست .واقعا تاپ اموزشگاههای قزوینه 

سیب سرخ حوا

سیب سرخ حوا 

من خودم 5 سال پیش اونجا تاتو یاد گرفتم و جزاولین هایی بودم که با مدرک و قانونی تو قزوین تاتو رو شروع به کار کردم و خداروشکر اینقدر درامد داشتم که هم خونه خریدم و هم ماشین و همیشه نوش افرین جون رو به خاطر اموزش خوبشون دعا میکنم 

من هرچی دارم از حسن نیت ایشون تو اموزششون دارم 

الان هم جای اموزشگاهشون تغییر کرده اومدن نوروزیان حکمت 12 ساختمون معین اینم موبایلشونه 09122810056

الانم باز یه دوره ی جدید واسه اولین بار اوردن که کار با تمام دستگاهای پوستی مثل هیدرودرم و میکرودرم و اراف و میکرو نیدلینگ و پلکسر و اینا رو اموزش میدن و مدرک هم میدن 

بازم با افتخار میگم جز اولین گروهی هستم که دارم اموزش میبینم و ایشالا بازم میخوام بترکونم 

خانوما من همیشه سیب سرخ حوا رو شنیدم به خیلی از همکارانم پیشنهاد دادم و به طور وحشتناکی راضی بودن و الان هرکدومشون یه سالن زیبایی زدن که خیلی هم معروف شدن تو شهر..اونم فقط سیب سرخ حوا به ادرس: نوروزیان نبش حکمت 12 ساختمان معین  مدیریت :مهندس نوش افرین خلخالی