2777
2789
عنوان

بدخوابی پسرم

85 بازدید | 14 پست

سلام ،خانما پسرم ۱۰ماهشه ،نزدیک ۳ماهه شبا ،بزور که باید خوابوندش با خاموشی خونه ،بدون سروصدا ،با اینکه از ۹صبح بلند میشه ،درطول روز کلا ۳وعده یه ربعه بخوابه 

حالا این ها بکنار ،خواب شبش تا صبح ۱۰بار بیدار میشه ،گریه ،وراه میره ،دمر میخوابه ،میچرخه تواناق ،با گریه اش بیدار شم ،اول باید پیداش کنم ،بعد بهش برسم 

شبا شام هم خوب میخوره ،شبم شیر میخوره ولی ۱۰بار بیدار میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بچه های فامیلمون ابنطوری بود بردنش دکتر آزمایش داد فهمیدن یکی از ویتامینای بدنش کمه دقیقا یادم نیست چی بود ولی بعدش که درمان شد راحت خوابید

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
منم پسرم هشت ماه و نیمه س از وقتی داره دندون درمیاره خاب شبش افتضاح شده بخاطر درده چیکار میشه کرد

آخه روزا تقریبا ساکته ،بازی میکنه ،ولی موقع خواب شب اینحوریه 

پستونک دهنش میدارم ،پرت میکنه ،که شیر بده 

خوب به همین راحتی نیس،یه پروسه دو هفته ایه ،سخته ،ولی باید ازش بگیری که بیدار نشه شبا.نمیدونم از عهده اش بر میای یا نه،فکراتو بکن ،اگه خواستی میگم که چطور بگیری ازش. 

تو روز اصلا نزار بخوابه،که حسابی خسته بشه،هر شب سر یه ساعت مشخص ببرش برای خوابوندن. هر شب  بی استثنا،یه شب اگه ساعتش بهم بخوره ،فایده نداره. هر شب قبل خواب ببرش حموم. بزار تو اب گرم بازی کنه که خسته بشه، با روغن فیروز ماساژش بده،تو نت هس که چطور ماساژ بدی. لالایی بخون ،و موسیقی بزار براش،یکی دو هفته هر شب این نراسم هارو به یه ترتیب اجرا کن،زعدش خودش میشه عادتش

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
خوب به همین راحتی نیس،یه پروسه دو هفته ایه ،سخته ،ولی باید ازش بگیری که بیدار نشه شبا.نمیدونم از عهد ...

ممنون از راهنمایی تون ،گرفتن از شیر لطف کنید بگید 

ممنون از راهنمایی تون ،گرفتن از شیر لطف کنید بگید  

خواهش عزیزم .اولین کارت این باشه که مراسمات قبل خوتب رو انجام بدی،فعلا دو هفته ای اینکار رو بکن تا بچه یاد بگیره که وقت خواب رسیده. بدون ذره ای تغییر همه رو انجام بده،یادت باشه هر جای کار رو مثل هر شب انجام ندی،شکست خوردی. حتس ترتیب انجام دادنشون هم هر شب عین همه . مثلا اول  شام .بعد حموم و اب بازی،بعد ماساژ،بعد اتاق تاریک با چراع خواب،(حتما اتاق تاریک باشه)،بعد شیر،بعد لالایی یا موزیک و بعد خواب ...پس فعلا زمان خواب رو بهش آموزش بده . بعد که این رو یاد گرفت از شیر شب بگیرش. 

ببین اول باید با خودت کنار بیای،اگه بهر دلیلی مشکلی با بیدار شدن هاش نداری ،پس به شیر دادن ادامه بده و سعی کن لذت ببری و به خودت بگی تا ابد که نیس،ولی اگر تصمیم گرفتی که ازش بگیری تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا و ادامه بده . اگه زبانت خوبه تو سایت بهداشت انگلیس نوشته شده که بچه از ۵ ماهگی و وزن ۷ کیلو میتونه ۸ ساعت بدون شیر بخوابه و گرسنه نشه،پس اصلا فکر نکن که گناه داره گرسنه میشه و ... وقتی شب با گریه بیدار میشه ،شکمش بهش دستور میده که پاشو  گشنه ام،عین یه ادم بزرگ که وقتی عادت داره ۱۰ شب شام بخوره ،۸ شب گرسنه اش نمیشه،پس فقط عادته و هیچ چیزی نیس،اصلا نگران نباش،

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

حالا خود از شیر گرفتن چطوریه؟ 

اول اینکه باید از سه چهار ساعت قبل زمان خواب شبش،شروع کنی به بیشتر شیر دادن و غذا دادن ،که مطمین باشی بچه وقتی میخوابه سیر باشه،میدونی که بهتره بچه ساعت ۹ تا ۹:۳۰ بخوابه،حالا هرکس بسته به شرتیطش یه ساعت رو انتخاب میکنه ولی نهایتا باید این موقع بخوابه،چرا؟ چون هورمون رشد از ساعت ۱۰ تا ۲ در بدن ترشح میشه،پس میبینی که خواب یکسره و عمیق برای رشدش هم خوبه . من خودم بعد مراسم های قبل خواب،ساعت ۹ میبرمش تو اتاق تاریک و پروسه خوابش شروع میشه و نهایتا ۹:۳۰ میخوابه . 

بچه که خوابید ،قاعدتا باید سر ساعت های مشخص بیدار بشه برای شیر. مثلا هر سه ساعت . پس باید بدونی الان که بیدار شد برای چیه،هربار که بیدار میشه برای شیر نیس،مثلا پسر من هر سه ساعت بیدار میشد،قبل این تایم اگه بیدار میشد شیر بهش نمیدادم چون اصلا گرسنه نبود،تکونش میدادم یا لالایی یا موزیک یا پستونک ،با اینا دوباره میخوابید . ولی زمان شیرش که بیدار میشه ،اگه شیر خودت رو میدی از قبل بدوش و یک سوم مقداری که شیر هس اب اضافه کن ،رقیق کن،اگرم شیر خشک میخوره که راحتتری و به همین میزان اب اصافه کن . شب دوم نصفش اب اصافه کن و رقیق تر از شب قبل،شب بعد رقیق تر تا به آب خالی برسی ،وقتی به اب رسیدی تحت هیچچچچچچچچ شرایطی دیگه بهش شیر نده،فقط اب گرم. میتونی روندشو طولانی تر کنی،مثلا مقدار علظتی که برای شب اول در نظر گرفتی ،دو شب تکرار کنی . فقط نکته اینه که به هیچ عنوان بعد رسیدن به آی خالی،بهش شیر نمیدی،همون آب رو میخوره و میخوابه ،دک سه شب بعد اب،بازم بیدار میشه،ممکنه گریه کنه ولی اصلا نترس،بغلش کن ،ولی از اتاق بیرون نیارش،باهاش حرف نزن ،فقط لالایی یا موزیک یا پستونک.. بعدش دیگه بیدار نمیشه. موفق باشی