2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز تشریف بیارین

139 بازدید | 15 پست

سلام من اومدم مشهد

روز جمعه جای تفریحی کجا بریم خوبه?یجا باشه جای نشستن باشه حالت سنتی 

فروشگاه ها کجا باز?

ممنونم

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مشهدی ها بیان.پس ما نیاییم.

اگه میشناسی بگو عزیزم

گفتم مشهدی که مشخص بشه تاپیک در مورد مشهد

ممنونم گفتم شاید بجز طرقبه و شاندیز و کوه سنگی جای دیگه هست

باع مینیاتوری.باع گلها.الان نمایشگاه صنایع دستی تو نمایشگاه بین المللی هم هست فکر کنم..ولی جای تخت دار که گفتی تو اطراف مشهد بیشتر هست.

روبروی ارمیتاژ هم رستوران هست با تخت و درخت.

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
باع مینیاتوری.باع گلها.الان نمایشگاه صنایع دستی تو نمایشگاه بین المللی هم هست فکر کنم..ولی جای تخت د ...

مرسی عزیزم

باغ مینیاطور. باغ وکیل آباد. چالیدره. واسه بازار هم الماس شرق و خودم خیلی دوست دارم چون توش چیزای تزئینی و جینگیل مینگیل زیاد داره واسه یادگاری خریدن خیلی خوبه 

خدایا شکرت

اگه واسه غذا خوردن رستوران خوب بخوای بری که هم فضاش خوب باشه و خوش بگذره هم غذای خوبی داشته باشه تو شاندیز برو ارم یا سدروس من خودم مشتری ثابت این دوتا جام غذاشون خیلی خوبه سدروس آلاچیقهای خوبی داره غذاشم خوبه ارم هم بیشتر به خاطر طعم خوب غذاهاش معروفه و فضای بزرگ و خوبی داره 

خدایا شکرت

عزیزم طرقبه شاندیز چالیدره ازمراکز خریدم الماس شرق وبازار فردوسی وبیشتر مراکز خرید اطراف حرم بازه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اگه واسه غذا خوردن رستوران خوب بخوای بری که هم فضاش خوب باشه و خوش بگذره هم غذای خوبی داشته باشه تو ...

مرسی عزیزم غذا که کلا هتل هستیم

بیشتر برای خرید و گردش میخواستم لطف کردی گلم