2777
2789
منم تو اقدامم هی دنبال علایم هستم دیوونه شدم به خدا

من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد با قبلیا فرق داره همه جدیدن

💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
منم تو اقدامم هی دنبال علایم هستم دیوونه شدم به خدا

منم همین طور ولی نمیدونم باردارم یا ن دعا کنید باشم انشالله شماهم خدا دامنتون سبز کنه

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد ...

چ علامی داری

دنبال علایم نباش من یکسال و چن ماه اقدام بود خیلی وقتا شدیدددد علایم داشتم بی بی هم مثبت میشد ولی آز ...

دقیقا منم از بس ۴ماه بی بی زدم و آزمایش دادم میترسم این ماه اصلا ب فکرش نبودم ک ی دفعه این دردا شروع شد

دنبال علایم نباش من یکسال و چن ماه اقدام بود خیلی وقتا شدیدددد علایم داشتم بی بی هم مثبت میشد ولی آز ...

نمیشه درکم میکنی که

وقتی ادم منتظر باشه سعی میکنا خودشو قانع کنه که این ماه هست

😔😔😔😔😔😔😔😔

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
چ علامی داری

ترشح سفید بدون بوک تاحالا نداشتم..تر کشیدن و سوزش گاهی سینه و بزرگیش و تیرگی نوکش..درد ملایم زیر شکم ۹۰درصد سمت چپ و لگن و کشاله ران..خواب زیاد..

دقیقا منم از بس ۴ماه بی بی زدم و آزمایش دادم میترسم این ماه اصلا ب فکرش نبودم ک ی دفعه این دردا شروع ...

پرنسس تو تل گروه برا خانومای اقدامی دارم دوست داشتی ایدیمو بدم بیا گروه اونجا بچه ها راهنمایت میکننن

من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد ...

منم انقد توهم زدم و بی بی منفی دیدم نا امید و خسته شدم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
ترشح سفید بدون بوک تاحالا نداشتم..تر کشیدن و سوزش گاهی سینه و بزرگیش و تیرگی نوکش..درد ملایم زیر شکم ...

چند از بچه های گروه هم علام تورو داشتن والان باردارن انشالله تو هم دامنت سبز بشه

پرنسس تو تل گروه برا خانومای اقدامی دارم دوست داشتی ایدیمو بدم بیا گروه اونجا بچه ها راهنمایت میکننن

اره بده...ولی از بس اینجا پرسیدم بعضیا میگن نیستی بعضیا میگن هستی خیلی گیج شدم نمیتونمم بیخیال بشم چون تا یادم میره این موضوع درداش شروع میشن