2821
2789
عنوان

یعنی دارم پریود میشم😭😭😭😭😭😭

299 بازدید | 32 پست

خانوما کمکم کنید من دوماهه تو اقدامم رفتم پیشه دکتر قرص و دارو نوشته برام الان دوماهه دارم استفاده میکنم و اقدامم هستم ماه قبلی ۱۵ روز زودتر از موعودم پری شدم اما این ماه ۷ روزه گذشته هنوز خبری نیست اما امروز بیدار که شدم درده سینه داشتم 😭😭 سینه هام سفت شده درد داره یعنی دارم پری میشم😥

اين نفس هاي عميقي ك ميكشيم   همون حرفاييه ك نميزنيم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی بی چک بزن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخه هروقت که پری میشم یا نزدیکه پری شدنمه درد سینه دارم

منم همینجوری بودم وقتی ام باردار شدم سینه درد داشتم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخه هروقت که پری میشم یا نزدیکه پری شدنمه درد سینه دارم

تو بارداری هم درد سینه شایعه . اصلا علایم بارداری و پری خیلی شبیه هم هستن 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
اخه پرسیدم گفتن باید ی ۱۰ روزی بگذره بعد مشخصه

نه حتما بزار . وقتی ۷ روز گذشته خبری باشه یه هاله ای خط کمرنگ نشون میده

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆