جوراب در رنگهای مختلف سفید مشکی ذغالی طوسی و رنگهای دیگر که یک سری خیلی ضخیم و یک سری ضخیم هستند معمولی ها ۲ و خیلی ضخیم ها ۳ تومن اگر تعداد بردارید تخفیف دارد 2 تومن برای ریختن اسانس و معطر کردن دستشویی وحمام و اتاق خواب که روشن میشه و رنگش عوض میشه ۵ تومن قلک فلزی نو 5 تومن کتاب نو انتشارات خانه ادبیات ۳ تومن مناسب تا ۳ سال در حد نو ۱۰ تومن اسباب بازی بسیار کم استفاده شده برای تقویت بینایی مفیده این دلفینها آهنربا دارن و از صفحه میرن بالا و در ریل حرکت میکنن قیمت ۱۲ تومن کلاهها بسیار تمیز و در حد نو هر کدام ۵ تومن مناسب تا سه سال کیف در حد نو برای عید خریدم ولی چون بچه دارم جاش برام کمه ۱۸ تومن کیف پول نو 5 تومن کیف و کفش در حد نو سایز ۳۷ با هم ۵۰ تومن کیف واقعا نو یکبار بیشتر استفاده نشده جیر هست قیمت ۲۰ تومن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!