2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 16 پست

ببين همه ميگن ك بچشون يك الي دوهفته اي نهايت سه هفته اي ياد گرفته منم وقتي براي پسرمو شروع كردم سردوهفته نا اميد شدم ولي در واقع اينطوري نيست قشنگ يك ماه الي ٤٥روز طول ميكشه م ياد بگيرن بااينكه پسرم هوش و استعدادش بد نيست من چهل روز درگير بودم 

براش جايزه ميزاستم ميگفتم فرشته ها گذاشتن هر وقت ك ميرفت دستشوييشو ميگفت بعد خوشش ميومد تا احساس ميكرد ميگفت 

يا اينكه دو دستشويي بادكنك كوچولو رو گاز هيليوم بزن بزار تو دستشويي ميرن بالا ديگه هروقت جيششو گفت يكي بهش بده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اتفاقا کار خوبی کردی دوباره پوشکش کردی،اگه جلوی بقیه خودشو خیس کنه خیلیییی براش بدتره و کامال متوجه ...

من تعجبم از اینه که کامل یاد گرفته بود ولی بعد از مریضی دوباره برگشت به حالت اول  اگه یاد نگرفته بود می گفتم هنوز آمادگی نداره ولی الان نمیدونم واقعا چرا؟؟ کار دیگه ای هم جز پوشک کردنش نمی تونستم بکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.